Dreams are meant for sleeping - Del 49

”Let’s go...”
Liam lyfte upp Niall på ryggen som kramade sig fast med armarna över hans bröstkorg. Niall lutade sitt huvud mot Liams. Det var nog det sötaste jag någonsin sett.




”So get out, get out, get out of my head
And fall into my arms instead
I don’t, I don’t, don’t know what it is
But I need that one thing and
You got that one thing”

Jag kunde tänka mig att det var såhär det lät när änglar sjöng. Killarnas ljuva röster strömmade ljudligt ut ur studions högtalare. Jag stod och gav tummen upp eftersom jag visste att de inte kunde höra mig genom det ljudisolerade fönstret. Jag såg hur Harry nästan brast ut i skratt mitt under låten utav mina överdrivna gester. Studiokillen tittade konstigt på Harry, undrandes vad det var som var så kul. Han visste ju inte om att jag stod hans rygg och såg allmänt löjlig ut.
”And that’s a wrap! Take a break guys.” Sa studiokillen i telefonen som var det enda sättet att höras in i det ljudisolerade inspelningsrummet.
Killarna tog av sig hörlurarna och placerade dem försiktigt på mikrofonstativen. Harry var först ut och kramade om mig.
”I can’t focus with you being all cute through that window” skrattade han och kysste mig på munnen.
”You’re so good!” Berömde jag och tvinnade en av hans lockar mellan fingrarna.
”Did you like the song?”
Jag tappade nästan hakan i golvet.  OM jag gillade sången?! Vad var det för fråga?!
”It’s perfect! Teach me the lyrics will ya?”
Tjugo minuter senare satt texten som en smäck. Varför var alltid sångtexter så mycket enklare att lära sig än läxor? Tur att jag hade sommarlov och läxor var det sista jag behövde oroa mig över.
”Emma come here!”
Niall vinkade till mig.
”What does he want?” Frågade Harry nyfiket.
“I don’t know” svarade jag, fast jag visste precis vad det gällde. Men jag vill inte att Harry skulle veta om gitarrlektionerna än. Det skulle bli en överraskning.
”Emma!”
”Coming!”
Jag gick mot Niall och vi försvann bakom ett hörn. Vi gick en bit längs en korridor och vek in i ett litet avskilt rum. Niall hade redan varit här för gitarren låg och väntade på golvet. Han tog upp den i famnen och vred på några knappar. Sedan trädde han gitarrbandet över mitt huvud och lät mig ta över.
”Let’s pick up where we left.”
Jag gav Niall min hand och han placerade dem på strängarna. Den här gången kände jag mig något mer van vid att ta ackorden. Jag spelade några toner som lät någorlunda likt en melodi. Niall gav mig en liten applåd, sen drog han konstigt nog upp en munk ur fickan. Jag orkade inte ens fråga.
”What are you looking at?”
Jag betraktade hans överläpp som var täckt av socker med ett flin.
”Nothing. You just have a little...”
Jag torkade bort sockret med pekfingret. Niall lät mig plocka bort vartenda litet sockerkorn utan protester. När jag var klar log han glatt.
”You wanna learn how to play ’One Thing’?


Dreams are meant for sleeping - Del 48

”Niall you should get your fingers away from the doors what if they slam shut!” Tillade jag oroligt.
 “I don’t care.” Log Niall. “And I’m not even able to ‘cause you’re sqeezing my fingers.”
”I can’t get these darn doors open!” Stönade Liam besviket. “They’re stuck!”



”Let me help you!” Hörde ja två röster säga samtidigt.
Jag skymtade Zayn och Louis genom den smala öppningen. Alla tre höll stadigt om kofoten och försökte desperat bända upp dörrarna. En svettdroppe rann sakta ner längs Liams panna. Dörrarna rörde sig någon centimeter till, men inte mer än så. Paniken började välla fram inom mig, tänk om vi faktiskt fastande inne i den här helveteslådan! Omedvetet hårdnade mitt grepp om Nialls stackars fingrar.
”Emma, if you let go of my fingers I can go help with the doors?”
“Oh, sorry!”
Genast släppte jag Niall vars fingrar bokstavligen blivit tomatröda. Jag försökte säga förlåt men Niall lyssnade inte, han var i fullfärd att resa sig upp och hjälpa killarna.
”On three. One. Two. THREE!”
Alla fyra stönade högljutt när de tog i med gemensamma krafter. Harry drog mig beskyddande baklänges för säkerhetens skull. Långsamt såg jag dörrarna öppna sig ytterliggare. Niall, Liam, Louis och Zayn blev alla röda av ansträngning. Till slut fanns där en springa som såg tillräckligt bred ut för en person att slinka igenom. Harry och jag rörde oss mot dörrarna.
”Emma come here!”
Jag kände fötterna lämna från golvets fasta yta. Harry lyfte upp mig för att Niall och Louis skulle nå mina armar och dra mig upp. Killarna tog tag i varsin arm och Harry hävde upp mina ben och placerade mina fötter på sina axlar så jag fick något att ta fart ifrån. Jag skjöt upp mig med benen samtidigt som Louis lyfte mig under armarna. På något vis kom jag ut ur hissen. Jag var såhär nära på att kyssa mattan i hotellkorridoren.
”How are we suppossed to get Harry up?” Frågade Zayn oroligt.
“Come on lads we can do this!” Sa Louis beslutsamt. “Hold my legs!”
Jag var den första att reagera och gjorde som han sa. Jag la mig rätt över hans uträckta ben med all min tyngd. Louis lutade sig så långt han kunde över hisskanten för att försökta hitta ett bra grepp för att lyfta upp Harry. Jag kunde inte bedöma hur det gick för honom, Louis rumpa var i stort sett det enda jag kunde se för tillfället. Men när jag såg de välbekanta bruna lockarna skymta över Louis axel förstod jag att det funkat. Jag flyttade mig från Louis ben samtidigt som Harry ställde sig på fötterna.
”Great work lads!”
Louis snurrade och gjorde high fives med allihopa.
”Sorry we didn’t come earlier” började Liam. “We took the stairs and when you weren’t in the studio we just thought you… I don’t know it just didn’t occur to us you might be stuck in an elevator!”
“It’s okay” försäkrade Harry. “Really. We actually had a great time in there.” Han log mot mig.
“It bet you did.” Sa Louis retsamt.
”You little...” Harry boxade retsamt till Louis på armen.
”You took the STAIRS?!” Utbrast jag.
“Haha yeees. Stupid I know.” Skrattade Zayn.
”It took AGES! And when we finally got up I couldn’t feel my legs.” Klagade Louis.
“And I had to carry Niall up because of his injury!” Sa Liam.
“Haha sorry Liam...” Niall log lite generat.
“Sorry lads but I think you need to take the stairs again...” Började Harry.
Alla fyra stönade. Hissen hade stannat ungefär i mitten av byggnaden så det var fortfarande 26 våningar kvar till studion. Det fann bara en hiss men även om det skulle finnas en till skulle inte jag våga ta den just nu.
”Let’s go...”
Liam lyfte upp Niall på ryggen som kramade sig fast med armarna över hans bröstkorg. Niall lutade sitt huvud mot Liams. Det var nog det sötaste jag någonsin sett.

Kommentar



Vad söt du är! Hoppas du inte får problem med att hitta hit i framtiden :) En ny del är på väg upp just precis nu blev supertaggad av din kommentar gulle!


Dreams are meant for sleeping - Del 47

”Aren’t you the sweetest...” Jag kurade mig ännu närmare Harry och fortsatte, ”Thanks to you I believe in love at first sight as well.”
“I love yooou.” Mumlade Harry i mitt öra.
“I love you too.”


En timme senare hade hissen fortfarande inte startat. Efter tio minuter hade Harry försökt ringa till de andra killarna, men hissen sabbade mottagningen och gjorde det omöjligt. Vi höll oss sysselsatta med att berätta små slumpmässiga fakta om oss själva som vi inte visste om varandra än.
”Once when I was three I went on holiday with my family and I ran away and stayed gone for two days.”
“Are you kidding?!” Utbrast jag. “How did they find you?!”
“The cops got all involved and they found me sitting under a palm tree, and I was this close of getting a coconut in the head.” Harry höll pekfingret och tummen bara någon centimeter ifrån varandra för att demonstrera avståndet. ”Mum picked me up just in time. The heavy thing fell down right behind her. She got so scared she almost dropped me on the ground. Okay your turn!”
“I CAN touch my elbow with my tounge.”
“No way.”
Jag höjde ögonbrynen retsamt mot honom.
”You don’t believe me? Watch this!”
Jag böjde armen och flyttade ansiktet så nära armbågen jag kunde. Lättsamt nuddade jag armbågen med nästan halva tungan, innan jag drog in den igen och släppte ner armen.
”That’s disgusting.” Harry fejkade en äcklad grimas. ”Humans aren’t supposed to be able to do that!”
“Well I’ve done it since I was about this high” sa jag och höjde armen ungefär en meter över marken.
”That’s freaky.”
”Maybe I am a freak.”
“Then you’re my freak.”
Våra ögon hade vant sig vid mörket för länge sedan. Harry gnuggade sin näsa mot min i en eskimåkyss. Plötsligt skakar hissen till oroväckande. Ljuset slås på och sticker i våra ögon. Jag höjde min arm som skydd och Harry gjorde samma sak. Efter en timme i komplett mörker var en sån här plötslig ljuskälla smärtsamt för synen.
”Hey guys we’re gonna get you out of there!”
Jag kunde inte riktigt koppla rösten direkt. Men sedan hörde jag att det var Niall. Med en kofot bändes hissdörrarna upp en smula, och Liam stod på andra sidan. Våningsgolvet satt mycket högre upp än vad hissen gjorde, den hade alltså stannat mitt emellan två våningar. Jag såg hur Liam var tvungen att använde alla krafter han hade. Trots det gick inte dörrarna upp mer än någon centimeter eller två.
”Hey!” Ropade jag och rörde mig över hissgolvet. Niall låg platt på mage och stack in sina fingrar genom springan och jag tog tag i dem.
”It’s going to be okay.”
Jag tittade smått tårögd in i hans himmelsblå ögon.
”Thank you.” Mimade jag lättat. Jag trodde vi skulle sitta fast här inne för evigt. Killarnas undsättning fick hoppet att komma tillbaka till mig.
”Niall you should get your fingers away from the doors what if they slam shut!” Tillade jag oroligt.
 “I don’t care.” Log Niall. “And I’m not even able to ‘cause you’re sqeezing my fingers.”
”I can’t get these darn doors open!” Stönade Liam besviket. “They’re stuck!”

Ny hårfärg

Det här är inte min personliga blogg meeen jag fick lust att bara slänga upp en bild på mina nya hårfärg som jag tonade till idag. Jag täcker ansiktet för att jag är osminkad och inte alls fastnade på bild bara så att ni vet! Åsikter? :)



Jag slänger upp en ny del ikväll ciaooo!


Dreams are meant for sleeping - Del 46

“Emma relax!” Sa Louis med munnen full. ”It’ll be fine we want you there!”
Jag tittade på Niall för att se om han kom ihåg våra planer om gitarrlektionerna. Han besvarade med en diskret blinkning. Jag högg in på min frukost som förblivit orörd på grund av att jag och Zayn fastnat i vårat samtal.


Fyrtiofem minuter senare satt vi ihopklämda i samma svarta jeep som hade hämtat oss på flygplatsen. Entusiastiskt diskuterade killarna om hur det skulle bli att spela sina nya låtar. Jag bara satt mellan allt prat och lyssnade intresserat. Jag hade inte så mycket att säga eftersom jag inte visste något om vare sig deras album, hur en studio fungerar o.s.v. Men det spelade ingen roll jag njöt av att bara höra grabbarnas glada röster. Jag sjönk slappt ner i sätet.

Jag måste ha slumrat till för jag var helt oförberedd på den hastiga inbromsningen jeepen gjorde. Jag kastades framåt men säkerhetsbältet höll mig tillbaka. Harry öppnade dörren för mig och jag hoppade smidigt ut. Jag stod framför en mycket hög byggnad med vad som tycktes vara miljontals fönster. Jag lutade huvudet så mycket bakåt att jag fick nackkramp när jag försökte se toppen av skyskrapan. Harry tog armkrok med mig och vi vandrade in genom de majestätiska entrédörrarna. Hiss var en nödvändighet med tanke på att studion vi skulle till låg på 37:e våningen. Jag och Harry sprang i förväg och snappade åt oss en egen hiss. Vi grimaserade retsamt då dörrarna stängdes precis innan någon av de andra hann in. Harry la armarna runt min midja och drog mig tät intill sig. Våra kroppar pressades mot varandra. Med mjuka rörelser kysste han alla delar av mitt ansikte tills han kom till munnen där han stannade. Sensuellt bet han mig lätt i läppen och jag for till himmelriket. Jisses vad jag tände på det. Med ett ryck ramlade vi bakåt ner på golvet i en hög. Hissen låg i komplett mörker.
”What happened?!” Utbrast jag.
”The elevator must have stopped...” Sa Harry fundersamt.
Jag började bli smått klaustrofobisk eftersom mörkret fick hissen att verka mycket mindre än vad den egentligen var. Jag kunde inte låta bli att föreställa mig väggarna minska och komma närmare.
”Harry...” Började jag oroligt.
”What Em?”
”Can you... Can... Can you hold me?”
Harry hörde rädslan i min röst och trevade sig desprat efter konturerna av min kropp i mörkret. Jag höll ut handen för att han lättare skulle hitta mig. Hans ben snuddade vid min armbåge och på en bråkdels sekund satt han bredvid mig och höll mig hårt. Mitt huvud låg och vilade på hans axel. Jag kände hans tunga andetag genom kroppen. Det kändes som om vi flöt ihop till ett. Harrys puls slog lugnt och rytmiskt och det fick mig att slappna av.
”Do you believe in love at first sight?”
“To tell you the truth, yes. Call me a dreamer but I think you can fall in love simply by looking at them. When you get that feeling of walking on pink clouds and being weightless, you just know.”
Harry lät alldeles filosofisk. Jag hade ännu inte hunnit vänja mig vid mörkret så jag kunde inte urskilja Harrys ansikte. Men jag kunde svära på att han försökte fånga min blick, trots att han inte riktigt var säker på vart mina ögon satt.
“You seem to know what you’re talking about.”
“It’s because I’ve experienced it myself.”
“Oh really?” Frågade jag.
“Yes.” Harry pausade.
”You’re not gonna tell me?”
“Oh please Em I think you know who I’m talking about.” Sa Harry och slog mig lätt på axeln.
”Me?”
”Yes silly!”
Mörkret dolde min rodnad.
”Aren’t you the sweetest...” Jag kurade mig ännu närmare Harry och fortsatte, ”Thanks to you I believe in love at first sight as well.”
“I love yooou.” Mumlade Harry i mitt öra.
“I love you too.”

Dreams are meant for sleeping - Del 45

Men precis som kvinnan i receptionen sagt fick jag syn på en dörr i massiv björk som det bara var att gå igenom för att komma till det andra rummet. Om vi lät den stå öppen hela tiden var det precis som om vi alla delade på en enda lägenhet. Hur vi alla sex skulle dela på två badrum gjorde mig däremot lite fundersam.

Jag kände hur jag började frysa som om all värme strömmade ut ur kroppen. Louis stod vid fotänden med täcket i handen.
”Go away... Let me sleep...” Mumlade jag och försökte värma mig genom att krypa ihop till en boll.
”Time to get up sleepyheads!”
Louis rundade sängen och började ruska runt Harry som inte ens vaknat av täckets plötsliga försvinnande.
”Harry you need to wake up now!”
“Uuuh...” Sömnigt försökte Harry putta bort Louis. Det såg ganska mesigt ut.
”Breeeaakfasttiiiime” hörde jag någon sjunga från det andra rummet. Att det var Niall gissade jag ganska snabbt. Jag masade mig upp ur sängen av den enda anledningen att badrummet var ledigt. Hastigt smet jag in och låste dörren efter mig, innan någon annan hann ta badrummet ifrån mig. Jag borstade bort morgonfrisyren och satte upp mitt långa bruna hår i en vågig hästsvans. Sminket fixade jag på mindre än tio minuter. Under tiden hörde jag bankanden på dörren.
”I need to take a wee!” Stönade Harry.
“I’ll be done in a minute!”
När jag öppnade slet Harry ut mig från badrummet och stängde dörren efter sig. Stackarn han måste ha varit på bristningsgränsen.
Fem minuter senare var vi på väg ner till frukostbuffén. Jag möttes av avlånga rosadukade bord fyllda till bredden av allt som en frukostbuffé skulle ha. Exotiska frukter i alla färger, säkert åtta olika juicesorter, omeletter, bacon, flingor, rader med olika kakor och tårtor, brödlimpor ordnade i färgskala från ljusaste till mörkaste. Niall hann först till kön och plockade på sig två tallrikar direkt. Han lassade på mat som skulle räcka till ett helt skogshuggarkompani. Jag förundrades över hur Niall som var den minsta av killarna nästan åt mer än alla de andra fyra tillsammans. Själv fyllde jag på min tallrik med bacon, äggröra, frukt... Förtvivlat upptäckte jag att tallriken blivit full innan jag ens hunnit igenom halva buffén. Jag tittade runt efter någonstans att sitta när jag fick syn på Zayn i ögonvrån som vinkade till mig att han hade hittat ett bord. Smidigt kryssade jag mig fram genom matsalen och slog mig ner brevid honom.
”Has Harry told you what we will be doing today?” Zayn kollade på mig över sin tallrik, samtidigt som han tuggade på ett päron.
”Nope, not yet.”
”You want me to tell you?”
Jag hann inte svara innan han fortsatte.
”We’ll head to a studio in central LA to record some songs for our album.”
“Really?!” Utbrast jag glatt. “That’s so cool!”
Zayn och jag fortsatte ivrigt våra konversation. Vi var så inne i den att ingen oss lade märket till de andra. När jag kände en arm över mina axlar hoppade jag först till, för att sedan inse att det bara var Harry.
”I see you’ve heard of today plans.” Sa Harry.
“Yes I’m so excited to see you in the studio but you’re sure I’m not in the way or something I can just-“
“Emma relax!” Sa Louis med munnen full. ”It’ll be fine we want you there!”
Jag tittade på Niall för att se om han kom ihåg våra planer om gitarrlektionerna. Han besvarade med en diskret blinkning. Jag högg in på min frukost som förblivit orörd på grund av att jag och Zayn fastnat i vårat samtal.


Dreams are meant for sleeping - Del 44

”LAX...” Jag kliade mig i huvudet. Ansträngde alla hjärnceller jag hade för att komma på vart den flygplatsen låg. Det satt någonstans i bakhuvudet, det visste jag. Men geografi hade aldrig varit min starka sida.




”Do you know where we are yet hun?”
“I recognize the airport... But I think I have brainfreeze at the moment.”
“LA baby.”
“L...A? LA!? Los Angeles are you kidding me?!
“Nope.” Harry log brett.
“I can’t believe this!”
Jag fick kämpa med att hålla tillbaka glädjeskutten jag hade såhääääär stor lust att utföra just nu. Los Angeles!? Jag hade aldrig ens varit utanför Europa och nu befann vi oss i Amerika. En helt ny kontinent jag aldrig ens satt mina fötter på tidigare. Det här var helt otroligt. De andra grabbarna skuttade glatt nerför flygplanstrappan. Harry började gå han också. Sist kom jag som långsamt tog in allt, andades in den amerikanska luften. När jag placerade foten på marken susade en rush av lycka igenom kroppen. Jag joggade ikapp de andra. Olyckligtvis hade Harry råkat passera en spegel på planet och upptäckt våra fina små teckningar. Han hade sprungit in på flygplanstoan och gnuggat bort all färg. Synd, annars hade det varit förfärligt roligt om han gått ut bland folk fortfarande svart i ansiktet.
Vi slapp vänta vid bagagebandet eftersom vi redan hade våra väskor med oss. Min rullade in i baksidan på mina ben och fötter genom hela flygplatsen. En svart jeep väntade på oss vid utgångarna. Den stod en aning snett parkerad längs trottoarkanten. Harry tog min väska åt mig och slängde försiktigt in den i bakluckans utrymme. Alla skulle prompt tränga sig in genom jeepens dörrar samtidigt och jag kände mig en aning mosad. Tillslut damp jag ner på det sista lediga sätet. Jag spejade efter säkerhetsbältet. Niall hittade det före mig och snäll som han var knäppte han det åt mig.

En och en halv timme (och många röda trafikljus) senare svängde bilen och körde in på en kullerstenslagd gång. När som helst förväntade jag mig en återvändsgränd, och jag hade rätt. Jeepen bromsade precis framför en brunbeige tegelmur. Chauffören förklarade att vi åkt in här endast som säkerthetsåtgärd, så att inga eventuella fans skulle upptäcka oss och veta vilket hotell vi bodde på. Jag nickade som tecken på att jag förstod. Alla tog respektive väska och gick in bakvägen.
Lobbyn vi möttes av var stor och ljus, huvudfärgerna var träbrunt och ljusrosa. En stor glittrande kristallkrona hängde ner från taket. Diskret undvek jag att gå direkt under takkronan, smått oroad av scenariot att den skulle lossna och krossa mig. En vänlig kvinna i receptionen hälsade oss varmt välkomna och räckte över två nyckelkort mot Harrys och Liams framsträckta händer.
”Sorry we don’t have one room for all of you.” Ursäktade kvinnan i receptionen. “But there’s a door between the two rooms so it’s basically one room. You can just walk through.”
Vi tackade och satte fart mot hissarna. Dörrarna öppnades och innanför stod ett äldre par. Vi trängde oss in i hissen och fick precis plats. Jag tyckte synd om mannen och kvinnan som blev helt intryckta mot väggen. Dessutom skulle de av före oss så när vi stannade på deras våning fick de armbåga sig ut. Vi fortsatte hissfärden uppåt. När vi äntligen var framme föreställde jag mig att man kunde gå lite åt vänster och krocka med en stjärna, för vi befann oss hööögt upp. Jag vandrade till ett fönster i änden av korridoren och slogs av en överväldigande syn.
”Wow” var det enda ordet jag fick fram.
”Beautiful isn’t it?” Harry stod brevid mig och betraktade utsikten.
”Yes...”
Jag hörde en dov duns. Liam hade tappat sina solglasögon på mattan och stod nu och försökte plocka upp dem med foten. Niall fattade att det aldrig skulle gå och tog upp bågarna åt honom. Segt gick Harry och jag tillbaka till de andra som fick upp hotellrumsdörrarna långt innan vi kom fram. När vi väl klev in genom dörröppningen till vårt rum hade Louis redan paxat en säng genom att slänga sin blå- och vitrandiga väska på den. Men han hade varit schysst och överlämnat dubbelsängen åt oss. Niall, Zayn och Liam skulle sova i det andra rummet. Men precis som kvinnan i receptionen sagt fick jag syn på en dörr i massiv björk som det bara var att gå igenom för att komma till det andra rummet. Om vi lät den stå öppen hela tiden var det precis som om vi alla delade på en enda lägenhet. Hur vi alla sex skulle dela på två badrum gjorde mig däremot lite fundersam.

Dreams are meant for sleeping - Del 43

Mina ögon fastnade på Harry som långsamt drog av sig sin blöta, svarta t-shirt och avslöjade ett sexpack på magområdet. Jag kom på mig själv med att stå med munnen halvöppen, så jag stängde igen den.
”With what darling?”
”Uhhm... With, eeh…” Sa jag trögt. ”I lost the plot.”

Insidan av huvudet hade blivit helt blankt och jag glömde vad jag varit på väg att fråga. Harry skrattade åt mig. Länge stod han och fumlade med sin nya tröja, som var både ut och in och bak och fram. På någon nivå misstänkte jag att han tog så lång tid på sig att sätta på sig tröjan för att han var medveten om att jag stirrade. Jag menar kom igen, hur många gånger kunde man egentligen misslyckas med att sätta på sig en simpel tröja? Mina ögon vandrade upp från magrutorna och fastnade på något annat.
”What’s that?” Frågade jag och pekade försiktigt.
”Oh it’s nothing. It’s just, I have four nipples. Harry pausade. “Please don’t think I’m a weirdo.”
“I don’t.”
Harry pustade lättat ut. Plöstligt återvände det jag glömt bort till minnet.
”Right I was going to ask you to help me pick something out!” Utbrast jag snabbt. Harry nickade och gick mot mig, fortfarande fipplandes med sig tröja. Han stod precis framför mig när han äntligen lyckades dra tröjan över huvudet rätt.
”I like this one... Oh but I love this one!”
Harry höll upp en tight blommig sommartopp i brösthöjd för att visa överdelen från dess bästa sida.
”And these?” Replikerade jag och höll upp ett par beiga shorts.
”Perfect!”
Baserat på klädvalet hade jag nu fått en liten ledtråd om vart vi var på väg. Det måste ju vara ett varmt ställe, halleluja! Jag kände två kalla händer vidröra huden vid min midja. Det var Harry som hjälpte mig dra av min våta tröja. Den satt som fastklistrad på huden, så han fick lirka lite. Till slut kom den av och jag stod där med överkroppen endast klädd i BH. Den var också fuktig men tröjan hade skyddad den lite, så jag brydde mig inte om att byta den. Jag tog toppen ur Harrys hand och drog den över huvudet. Harry hade observerat mig medan jag bytt om.
”And there we go!” Sa jag nöjt. ”I’m tired. Should we try and get some sleep?”
Vi gick ut ur bagagerummet och la oss tillsammans i en nedfälld flygstol. Harry snurrade några lockar av mitt hår mellan fingrarna.
”Night babe.”

”This way Em!”
Harry gestukulerade åt mig att komma till honom. Jag sprang, men kom ingenstans. Jag vinklade ner blicken och upptäckte till min förvåning att jag befann mig på ett rullband. Jag tog i allt vad jag hade men till min irritation drev jag bara längre och längre bort från Harry, som kollade frågande på mig, undrade varför jag inte kom. Jag försökte ropa till honom, men andfåddheten hindrade mig. Flåsandes rörde jag mina mjölksyrefyllda ben. Med en duns faller jag framåt och följer ofrivilligt med rullbandets färd bakåt.
”NEEEJ!”
”Emma what happened?!”
Förvirrat tittade jag in i Harrys oroliga gräsgröna blick. Åh, det hade bara varit en dröm. Jag låg på golvet nedanför stolen, jag måste ha trillat ner på golvet samtidigt som jag ramlade i drömmen.
”Oh it’s nothing. Just a dream.”
Harry kramade om mig lätt.
”WE'RE HERE!” Skrek Louis springandes. Han skakade om Niall som suttit och sovit brevid Zayn. Niall satte sig rappt upp i försvarställning och lämnade Zayns huvud som legat vilandes på hans axel helt utan stöd. Zayn föll åt sidan, fortfarande sovandes tills han slog huvudet i armstödet.
”Whaaa...” Sa Zayn långsamt, ännu inte riktigt vaken.
”Where here finally!” Louis hoppade runt som en barnunge. Hans glädje smittade av sig på oss alla. När vi klev ut ur planet stannade jag upp och kollade runt efter ledtrådar som kunde avslöja vart vi befann oss.
”LAX...” Jag kliade mig i huvudet. Ansträngde alla hjärnceller jag hade för att komma på vart den flygplatsen låg. Det satt någonstans i bakhuvudet, det visste jag. Men geografi hade aldrig varit min starka sida.


Dreams are meant for sleeping - Del 42

Louis räckte över en röd liten dosa till mig. Jag tog emot den och vek upp locket.
”How do you turn this on...?”
Harry tryckte på en liten knapp på sidan. Skärmen startade och det stod ”Nintendo” i svarta bokstäver. Därefter poppade något jag kände igen upp på skärmen.

”Pokemón! I remember this I used to watch this as a kid!”
Varje lördagmorgon hade jag glatt skuttat upp ur sängen för att kolla på det här programmet. Från fyra års ålder tills jag fyllde sju. Pikachu hade varit min favorit. Harry och Louis bjöd in mig till något som kallades ”Battle” och jag accepterade. Luddigt förkarade de reglerna för mig, pratandes i mun på varandra. Jag nickade till svar trots att jag knappt uppfattat någonting. Skärmen sa ’KÖR’ och jag började frenetiskt trycka på konsolens alla knappar i hopp om att inte bli dödad. Louis pokemón kastade skumma vattenballonger på mig. Jag vek åt sidorna för att undvika att bli träffad. Jag började få kläm på de simplaste funktionerna som ’hoppa’, ’ducka’ och ’spring’. Jag klickade på en rund knapp och min pokemón förvandlades på ett ögonblick till en stor fet boll som jag kunde styra med pilarna. Utan att ens försöka sikta rullade jag runt på måfå och lyckades mangla både Louis och Harry i farten.
”LOOSERS!”

Vi spelade några omgångar till och jag började känna mig hungrig. Det var jobbigt att vara så grym och krossa Harry och Louis hela tiden. Okej det där sista kanske var något av en överdrift. Klockan var tre på eftermiddagen och jag hade inte ätit sedan frukosten på flygplatsen. Harrys mage knorrade högt, han var också hungrig. Jag frågade om han också ville ha något att äta. Han var snabb på att säga ja. Louis lämnade vi kvar i flygstolen, för han ville spela lite till.
Jag öppnade kylskåpet och möttes av en kall substans som rann ner i urringningen på tröjan och gjorde hela överkroppen blöt. Harry kunde inte hålla sig för skratt.
”Milk is meant for drinking, not showering.”
Jag försökte krama ur tröjan så gott det gick genom att snurra delar av tyget så hårt jag kunde och klämma ur vätskan, men misslyckades ganska totalt. Harry tyckte hela situationen var jätterolig.
”If this is so funny, why don’t you join the club?”
Harry såg ut som ett frågetecken, men innan han hann fatta vad jag just sagt hade jag greppat ett nytt mjölkpaket. Jag rev upp ett hörn så snabbt jag kunde och mjölken rann som ett vitt, porlande vattenfall över hans ansikte. Nu var det min tur att skratta.
”You little... Tease!”
Ytterliggare ett mjökpaket försvann ur kylskåpet. Jag försökte springa iväg men Harry höll fast mig runt midjan. Långsamt hällde han mjölken över mitt hår och njöt av mitt minspel som visade att vätskan var allt annat än varm. Heltäckningsmattan absorberade mjölken så gott den kunde men ett vitt skikt låg kvar över golvet, och det var halt. Harry halkade och eftersom han höll stadigt kring midjan på mig for jag också med ner i pölen. Det skvätte upp på väggarna och på oss själva så att vi blev ännu blötare. Om det ens var möjligt.
”I’m wet, and so are you. Maybe we should change clothes.”
Tacksamt accepterade jag erbjudandet. Harry hjälpte mig att resa mig upp. När han själv gjorde ett försök halkade han bara ner i pölen igen. Jag sträckte fram en hjälpande hand. Väl uppe på fötterna begav vi oss mot rummet där vårat bagage förvarades. Eftersom vi flög privatplan behövde inte väskorna resa bak i något lastutrymme. Harry böjde sig ner över sin vinröda väska. Strax hade han satt ihop en ny outfit och slängt den på golvet så de vikta kläderna skrynklade sig. Jag stod lutandes över min väska och försökte välja ut någon nytt att klä på mig.
”Can you help me with-”
Mina ögon fastnade på Harry som långsamt drog av sig sin blöta, svarta t-shirt och avslöjade ett sexpack på magområdet. Jag kom på mig själv med att stå med munnen halvöppen, så jag stängde igen den.
”With what darling?”
”Uhhm... With, eeh...” Sa jag trögt. ”I lost the plot.”


Dreams are meant for sleeping - Del 41

Han förflyttade mina fingrar igen till nya strängar och sen fick jag prova att spela det ackordet också. En ljuv, ren ton nådde mina trumhinnor.
”Emma you’re a natural!”
Jag rodnande.
“Really?”

“Yes! A few weeks of training and you’ll be a pro.” Sa Niall glatt. “I can help you!”
“Would you do that for me? It’s not too much trouble then?”
“No not at all! I need something do to when we’re not working.”
“Okay thanks that would be great!”
Vi provade några ackord till och en timme senare kunde jag spela en liten melodi. Niall gav mig en klapp på axeln då och då och var generös med berömmet. När jag tittade upp från gitarren och tänkte visa de andra grabbarna min nyfunna talang upptäckte jag att alla sov, det var bara jag och Niall som fortfarande var vakna.
”How about we play a little prank on the others...” Viskade Niall.
Han gick till minikylskåpet och öppnade det. I handen höll han nu en syltburk. Han vinkade att jag skulle gå med honom och tillsammans gick vi mot Louis stol. Han låg på mage och andades tungt. Niall pekade att jag skulle plocka upp Louis skor som låg slängda på golvet, eftersom han inte kunde böja sig ner för att ta dem själv. Så det gjorde jag. Jag skulle ställde dem på bordet och Niall skruvade och syltburken. Långsamt lät han sylten glida av skeden och landa i en pöl i skons tå. Sedan fick jag ställa tillbaka skorna i samma skick som jag hittat dem, för att Louis inte skulle märka något. Därefter gav vi oss på Harry.
”What are you...?” Hörde jag en sömndrucken röst.
”Schh Liam don’t bust us!” Jag hyssjade åt Liam som hade vaknat och sett vad vi höll på att göra.
”Can I join?”
Alla tre hittade varsin svart bläckpenna. Försiktigt ritade vi på Harrys söta ansikte. Niall skrev ’NANDOS’ med stora bokstäver i pannan, Liam sketchade på en liten gullig mustasch och själv designade jag ett par glasögon.. Sist men inte minst var det Zayns tur.
Vi smög till hans säte. Plötsligt känner jag min balans rubbas, ungefär som när man försöker balansera ett papper som bara viker sig. Jag snavar över något som ligger på golvet och faller rätt ner i Zayn armar. Han vaknar med ett ryck.
”VAS HAPPENIN?” Är det först han säger. Alla brister ut i ett högljutt skratt, med Niall som i toppen som överröstade alla med det där hysteriska, fantastiskt smittsamma skrattet bara han hade. Klassisk Zayn. Han tittar frågande ner på mig.
”I tripped... Sorry.” Sa jag generat. Jag försökte resa mig upp. Det gick inte så bra.
”Let me help you.”
Zayn satte sin ena muskulösa arm under mina knäveck och den andra under mina armar och lyfte. På ett ögonblick befann jag mig uppe på benen igen.
“But what did you do to Haz?” Fnissade Zayn.

En stickande känsla någonstans i nedre delen av kroppen fick mig att slå upp ögonen. Det var min fot som hade somnat. Min fot fick sova, men inte jag? Irriterad satte jag mig upp i stolen. Med suddig syn såg jag ett vitt sken lysa upp två ansikten. Jag kisade och fokuserade blicken. Harry och Louis låg kors och tvärs över varandra i en flygstol och spelade på någon slags konsol. Jag blev nyfiken och smög mig fram till dem och ställde mig lutandes över ryggstödet, observerade vad som pågick på de små skärmarna. Det flimrande ljuset gjorde det svårt att hålla ögonen öppna. Jag betraktade Harrys målade ansikte, men sa ingenting. Det var alldeles för roligt för att tas bort.
”What are you playing?”
Jag såg både Harry och Louis hoppa till vid ljudet av min röst. Jag hade stått och kollat in deras spelande i några minuter nu, så jag tyckte det var dags att de fick veta att de var iakttagna.
”How long have you been standing there?!” Sa Harry med en hand på hjärtat, som för att hindra det från att hoppa ut genom bröstkorgen. Jag besvarade hans fråga med en annan.
”Can I try?”
”Sure thing!”
Louis räckte över en röd liten dosa till mig. Jag tog emot den och vek upp locket.
”How do you turn this on...?”
Harry tryckte på en liten knapp på sidan. Skärmen startade och det stod ”Nintendo” i svarta bokstäver. Därefter poppade något jag kände igen upp på skärmen.


Dreams are meant for sleeping - Del 40

Efter tio minuters letande till hade Louis funnit även Liam och Zayn. Tja Zayn hade egentligen inte varit så svår att hitta, Louis hade bara missat honom. Han hade suttit på ett säte vid gaten i ett hörn och käkat en macka.
-One hour left folks. Sa Louis.

”I want breakfast.” Utbrast Niall plötsligt. ”Like a sandwich with salty pork, some cheddar, pickles...”
Hans beskrivning av mat gjorde alla sugna på något att äta, till och med Zayn av någon konstig anledning. Räckte det inte med en hel smörgås? Vi vandrade runt på gaten och hittade ett fik som var öppet. När vi kom närmare insåg jag att det var samma fik vi gömt oss i för ungefär en kvart sen. Tänk om de hade öppnat stället medans vi... Ja. Jag och Harry tittade på varandra och började skratta. Grabbarna undrade vad det var som var så roligt.
”Nothing, nothing...”
Vi gick dit och kikade på menyn. Helt otroligt nog hittade Niall en likadan precis en sån macka som han beskrivit. Jag tog en skagensmörgås och ett glas juice. Vi satte oss ner vid ett hörnbord långt bort från kassan. Högljutt pratade, skrattade och skämtade vi med varandra. Liam, som nu hade rättat sitt armbandsur, påpekade att det var dags att dra sig mot planet. Vi såg ingenstans att ställa undan disken så vi lämnade allt på bordet.
Planet var ljust och rymligt. Eftersom det var ett privatplan såg det inte riktigt ut som ett vanligt flyg, och det var mycket mindre. Flygstolarna var ljusbruna och det fanns tillräckligt med plats för att du skulle kunna fälla ner dem och ligga raklång. Ett litet bord stod i mitten av rummet med tillhörande stolar, och ett minikylskåp hängde från väggen.
”Can you at least tell me for how long we will be flying?”
“Nope.”
“But Harryyyyy, I can’t take this anymore!”
“I told you, I want it to be a surprise!”
“I will find out sooner or later.”
”Yes. LATER.” Han avslutade diskussionen och satte sig ner i en flygstol. Jag slog mig ner i hans knä.
”Will I need sleep?”
”Yeah I think that’s a good idea.”
Gud hur långt skulle vi flyga? Nåja. Men fem brittiska killar ombord skulle nog flygresan bli allt annat än långtråkig.

Hur jag än vred och vände på mig i stolen kunde jag inte somna. Två timmar av flygningen hade passerat och jag hade fördrivit tiden med att pussa lite på Harry, och när han somnade typ en halvtimme efter avfärden roade jag mig med att spela kort med Liam, Zayn och Louis. De hade försökt lära mig poker, men jag förståd inte reglerna (det var typ tusen olika att hålla reda på!) så de bytte till en enklare variant som jag fattade ganska snabbt. Nu låg jag i min fåtölj men jag kunde inte få en blund. En grej som gjorde det lite svårt att somna var förstås Niall som spelade stillsamt på sin gitarr. Jag reste mig upp ur stolen och gick och satte mig med honom istället.
“Could you teach me some of that?” Frågade jag Niall, vars fingrar smidigt bytte mellan olika ackord.
“Sure! Give me your hand.”
Jag räckte lydigt fram handen som han sa. Han tog den och förde den mot gitarrens hals.
“And then you put your fingers like this...”
Niall pratade fokuserat och placerade mina fingrar ett i taget på olika strängar.
“Now try and play! Start from the second top string and all the way down. You’ve seen people play guitar before right?”
Jag gjorde som han sa. Otroligt nog lät det inte så pjåkigt.
“That’s good Emma! Now let’s try a C.”
Han förflyttade mina fingrar igen till nya strängar och sen fick jag prova att spela det ackordet också. En ljuv, ren ton nådde mina trumhinnor.
”Emma you’re a natural!”
Jag rodnande.
“Really?”


Sorry!

Hej förlåt för att jag inte uppdaterar riktigt lika mycket som förut. Men lovet är över och jag har tyvärr inte lika mycket tid att skriva. Jag får som mest inspiration sent på kvällen och nu när skolan har dragit igång kan jag itne sitta uppe halva nätterna och skriva. Jag är redan uppe alldeles för sent för att det ska vara bra för mig. Ni får stå ut med att jag inte uppdaterar kanske riktigt varje dag, jag ska försöka så gott jag kan! Hoppas jag inte tappar några läsare för ni är alla så värda. Kommentera gärna så jag vet att ni fortfarande läser! Ni betyder. Puss!


Imorn kommer en ny del upp!


Dreams are meant for sleeping - Del 39

"Oh no. I’ve put on my watch upside down and when I saw the long pointer on three I got stressed out and assumed it was 9:15. Sorry guys! Must’ve been a bit tired this morning…" Liam log ursäktande mot oss. Skrattandes satte jag mig ner på ett tomt säte.
"So one and a half hour until takeoff, what should we do?"

Turligt nog var gaten tom, den hade blivit avspärrad. Inte ens någon personal var i sikte. Vi kunde göra vad vi ville.
"What about a fun little game of hide and seek?" Föreslog Louis barnsligt.
"What are we five?"
"Come on!"
Vi hade ju ändå ingenting annat göra, så vi sa ja. Louis erbjöd sig att räkna. Men istället för att ställa sig mot en vägg och hålla för ögonen la sig på mage mitt på golvet med huvudet neråt. Jag frågade inte ens varför.
"Follow me!" Viskade Harry och fattade min hand.
"You know we’re not supposed to hide together right?" Påpekade jag småleendes.
"But I don’t wanna be apart from you."
Inte för att jag tänkt säga emot om han ändrat sig, jag följde gärna med. Jag sa det bara för att retas lite. Vi irrade långt bort i den tomma sektionen. Zayn, Liam och Niall hade sprungit/haltat iväg åt andra håll för att gömma sig.
"This is perfect!"
Harry pekade på ett obemannat litet fik. Vi hukade oss ner bakom bänken där kassan stod.
"What if they open the coffee place when we’re sitting here hiding?" Frågade jag fnittrandes.
"I don’t care. Finally we’re alone. I’ve missed having you to myself babe..." Mumlade Harry sexigt.
Innan jag hann svara hade Harry tvingat ner mig på golvet i ryggposition. Han lutade sig över mig, hans bruna, mjuka lockar kittlade mig i ansiktet. Försiktigt placerade han små lätta kyssar på min hals och bröstkorg. Jag suckade. Han förflyttade sig uppåt och våra läppar möttes. Mina händer rufsade om hans hår och vi kysstes hett i flera minuter. Tills vi hörde steg närma sig. Tyst lämnade Harrys läppar mina och hans kropp frös. Men munnen förvandlades till ett leende. Vi försökte båda att hålla oss för skratt, eftersom det skulle förråda vårat gömställe. Men det var svårt att inte brista ut garv när vi låg ovanpå varandra bakom en disk, såhär nära på att bli avslöjade. Vi visste båda att om Louis hittade oss skulle han aldrig hålla truten om vad han ertappat oss med. Jag kunde höra Louis prata med sig själv, vilket gjorde det ännu svårare att hålla masken.
"Where are they, wheeeere are they hiding hmm... My buddies left me all alone..." Pratade Louis på med tillgjord röst. Nu höll jag verkligen på att brista ut i gapskratt. Harry reagerade snabbt och satte sin ena hand över min mun för att hindra skrattanfallet. Jag observerade att han själv försökte hålla sig, hans mun och ansikte var så spänt för att inte börja garva. Smilgroparna syntes tydligare än någonsin. Jag kunde höra stegen avlägsna sig. Harry hörde det också, och tog efter en liten stund bort handen från min mun.
"That was so close!"
"No kidding! Schh I think I hear something."
Steg närmade sig igen. Nu satt jag och Harry upprätt och tryckte ryggarna mot disken. Jag skrek till. Ett huvud hade nyss dykit upp från ingenstans och kollade ner på oss.
"Found ya!" Louis låg på mage över disken med huvudet hängandes över kanten. Vi reste oss upp från vårat gömställe och såg då även Niall som blivit hittad före oss.
"Yep you found us, but at least not first!" Sa Harry.
"Niall is hopeless I could hear him laughing miles away!"
"Then don’t go around talking to yourself that could make anyone burst!"
"Well that was my plan!"
Efter tio minuters letande till hade Louis funnit även Liam och Zayn. Tja Zayn hade egentligen inte varit så svår att hitta, Louis hade bara missat honom. Han hade suttit på ett säte vid gaten i ett hörn och käkat en macka.
"One hour left folks." Sa Louis.


Dreams are meant for sleeping - Del 38

Louis tog förarsätet eftersom han var den enda som hade körkört. Liam, Zayn och Niall var arton alla tre men ingen av dem hade gjort sin uppkörning än.
"Bye London!"



En halvtimme senare skymtade jag den stora flygplatsparkeringen. Exalterat pekade jag ut genom bilrutan.
"Look we’re here! Would you pleeeaaase tell me where we’re going now Harry?" Bönade jag. Harry gav mig en busig blick.
"No then I would ruin the surprise hun!"
"I love surprises, but I’m shaking of curiosity!" Jag sträckte fram min hand, som darrade lite smått.
"How adorable! But no that doesn’t work I won’t tell you."
Jag lipade åt honom som bara lipade tillbaka. Med en kraftig sväng körde Louis in bilen på parkeringen. Han skyndade sig för att han fått syn på en annan bil som var på väg mot den enda lediga parkeringsplatsen i sikte. Med gasen i botten sprutade gruset under däcken. Den andra föraren, som snabbt insett att den var på väg att förlora sin parkering, ökade också hastigheten.
"Damn it!"
Konkurrentbilen hade lyckats klämma platsen precis före oss.
"Guess we have to keep looking."
Vi körde runt, runt genom korridorerna av bilar utan att hitta en enda tom plats.
"Cirlces, we’re driving in circles. Dizzy’s all it makes us..." Nynnade Harry.
"Oh shut up. I will find a spot for- Oh look!" Upprymt började Louis backa bakåt. I all hast hade han kört förbi platsen han nyss hittat.
"And... There we go!" Lugnt och fint hade Louis backat in oss. Men det var trångt så vi var tvungna att ta det försiktigt när vi öppnade dörrarna. Alla behövde hålla in magen och pressa sig ut genom de smala springorna. Harry öppnade bakluckan för att ta min väska, men jag sa att jag kunde ta den själv. Han hade ju egna väskor att bära på nu. Han protesterade lite och sa att han utan problem kunde ta båda, men jag insisterade. Jag föreslog istället att om han nu prompt skulle bära på två väskor kunde han ju ta Nialls som inte kunde bära på sin själv, på grund av sitt skadade knä.
Vi fick smyga in en bakväg till flygplatsen. Det fanns en viss risk för att vi skulle bli omringade av fans annars, och då kunde vi missa planet. Dessutom hade inte jag och Harry annonserat för omvärlden att vi var ett par ännu. Visserligen hade paparazzisarna fångat mig på bild, men mitt ansikte hade de inte lyckats få med riktigt. Första gången de hittade oss hade jag lyckats täcka mesta delen av ansiktet med armen, och andra gången var inne på en klubb där det var mörkt och man såg mig dessutom i profil. Enda nackdelen var att självaste fotograferna visste hur jag såg ut eftersom de sett mig IRL så om de hittade oss nu skulle de säkert plåta en riktigt bra bild på min fejja.
"Come on we got to hurry! Although we have a private plan it won’t wait for us forever. It just gonna land and then take off. It leaves in fifteen minutes come on let’s move people!" Liam skyndade på oss. Alla sex sprang så gott vi kunde med väskorna släpandes efter oss.
"I can’t run! Påpekade Niall besviket." Liam stannade upp och vände om. Några sekunder senare kom han jäktande tillbaka med en bagagevagn framför sig. Niall hoppade upp i farten och landade lite vingligt med rumpan på Liams väska. Nu kunde vi öka tempot och snabbt var vi framme vid avgångsgaten. Men där stod inget plan.
"Liam what did you say the departure time was now again?" Sade Zayn undrande, och kliade sig på hakan.
"9:45, why?"
"9:45?! But Liam, It’s only 8AM!"
"No it can’t be, my watch says..."
Liam tittade förvirrat tillbaka på Zayn och sedan ner på sitt guldiga armbandsur.
"Oh no. I’ve put on my watch upside down and when I saw the long pointer pointing up I got stressed out and assumed it was 9:30. Sorry guys! Must’ve been a bit tired this morning..." Liam log ursäktande mot oss. Skrattandes satte jag mig ner på ett tomt säte.
"So one hour and 45 minutes until takeoff, what should we do?"

Dreams are meant for sleeping - Del 37

I hemlighet tyckte jag ändå ganska mycket om mitt vågiga hår.
Dörrklockans pling ljöd genom hela huset.

"Det måste vara dem!"
På lätta fötter ilade jag mot hallen. Jag låste upp dörren och möttes av ett snövitt leende.
"Hey love!"
Jag omfamnade Harry som lyfte upp mig och snurrade runt mig ett varv innan han lätt satte ner mig på marken.
"You gotta help me with my bag Harry!"
Innan Harry ens hunnit ta av sig skorna hade jag fattat hans hand och släpat med mig honom till mitt run där min överfulla resväska låg och väntade.
"Wow. That’s a big suitcase. But no problem I take it and you go say goodbye to your family."
Jag placerade en tacksamhetspuss på hans kind. Mamma och pappa hade hunnit till hallen och även lilla Anton var med dem.
"Hej då älskling! Vi kommer sakna dig ha en rolig resa! Glöm inte att höra av dig!"
"Nej då mamma, det ska jag inte."
Jag såg hur mammas ögon tårades en aning. Jag kramade henne hårt. Därefter var det pappas tur och jag gav även honom en rejäl omfamning. Till sist skulle jag säga hej då till Anton.
"Hej då gubben, syster kommer sakna dig såhääääär mycket!" Jag sträckte ut armarna så långt åt sidorna jag kunde för att visa hur mycket.
"Hej då Emma!" Anton slog sina små, små armar runt mig och knäppte händerna bakom min nacke. Jag kramade tillbaka länge och väl, tills Anton tröttnade och ville gå och leka med sina Star Wars-figurer.
"You coming?"
Harry hade stått i dörröppningen och iakttagit kramkalaset.
"Yes I’m done. Hej då älskar er!"
Vinkades gick jag ut genom porten och mamma låste den efter mig. Jag gick framför Harry som tvingades släpa på min tunga väska, jag var så snäll. Glatt sprang jag i förväg och hälsade på de andra grabbarna.
"Liam, Zayn, Louis, hello!" Jag gav alla tre varsin kram. "Where’s Niall?"
"He’s, um..."
"I’m right here lads!" Niall blev synlig i baksätet längst bort. Jag rundade bilen för att hälsa på honom också.
"Oh god, Niall what happened to you?" Niall försökte besvärat resa sig upp från sätet. Jag rusade fram för att ge honom stöd. Med en arm runt hans rygg och den andra kring hans midja lyckades jag få upp honom på benen. Men han stod endast med tyngden på det vänstra, den andra foten bara nuddade marken för att kvarhålla balansen. När vi tog några steg lade jag märket till att han haltade.
"It was so stupid..." Småskrattade Niall nerövst. "Me and Liam had been to the supermarket, and we were racing home. I planned to jump over a small stonewall. But of course I tripped and hit my knee on the edge." Niall log mot mig för att visa att det inte var någon fara med honom, men jag anade en grimasering som visade på smärta.
"Aww you poor thing. Jag pussade honom på kinden.
"It’s okay really..." Niall rodnade.
"Let’s go alright?" Hojtade Zayn som hjälpt Harry att fösa in min väska i bagageluckan.
Alla skuttade in i Louis blå bil. Otroligt nog fick vi alla plats, men ja det vart trångt. Louis tog förarsätet eftersom han var den enda som hade körkört. Liam, Zayn och Niall var arton alla tre men ingen av dem hade gjort sin uppkörning än.
"Bye London!"


Dreams are meant for sleeping - Del 36

Efter att ha missat nyckelhålet ett par gånger med darriga händer fixade jag låset. Precis efter att dörren slagit igen efter mig ramlade jag bakåt med ryggen mot den stadiga ekporten och sjönk långsamt ner på hallgolvet med världens leende fastklistrat på ansiktet.




Jag hade inte tid att sova. På grund av mitt och Harrys lilla missöde med att totalt glömma bort tiden fick jag stå mitt kast och uppoffra nattens sömn. Väskan stod på sängen, men det var ungefär den enda saken som var på plats. Hela mitt rum såg ut som ett slaganfall med kläder på golvet, smink utspritt över hela stället och när jag kikade under sängen fann jag en halväten macka. Äcklad kastade jag ut smörgåsen genom fönstret eftersom jag inte hade ork att leta fram soptunnan i denna röra. Brödet träffade en förbipasserande fågel i sidan och skrämt flaxade den iväg mot natthimlen. Klockan halv tre på natten stod jag och försökte tålmodigt vika ihop kläderna i resväskan. Tyvärr blev allt mest knöligt, jag var för trött för det här. Jag lyfte ner väskan från sängen, släckte nattlampan och damp ner i sängen. Väckarklockan stod på 06:10, ingen sovmorgon för mig inte.

Väckarklockans högljudda signal väckte mig precis när den skulle och trött hasade jag mig upp ur täckets varma omfamning. Med ögonlocken halvt om halvt stängda såg jag inte vart jag trampade. Med en smäll bankade jag i tån i något hårt.
"Aj som satan!" Viskade jag tyst för mig själv. Jag tände taklampan och upptäckte boven i dramat - resväskan. Irriterat kastade jag upp den på sängen för att avsluta packningen. Varför är det så att om man slår i handen känns det oftast inte så mycket, men slår man i tån är det som tusen helveteseldar släppts lösa? Jag provade att vika om kläderna jag bara tryckt ner ovanpå varandra och det nya resultatet blev lite mer lyckat än det första. Nöjd och klar tänkte jag börja stänga igen resväskan. Eller det vill säga jag var nöjd tills jag släppte luckan och den bara poppade rätt upp igen.
"Vad i..."
Jag testade att stänga väskan igen, men samma sak hände en gång till. Envist testade jag att pressa ihop väskan med alla muskler jag hade. Det funkade inte heller. Nu då? Jag hoppade upp på sängen tryckte ner luckan och – satte mig på den. Med alla krafter jag hade tvingade jag dragkedjan längs hela resväskans kant och lyckades med möda få igen den. Belåten studsade jag glatt ner från väskan och bytte om från pyjamasen.

Mamma stod i köket och förberedde frukost. Pappa satt med Anton i knät vid köksbordet och försökte få honom intresserad av vad som stod i tidningen. Men Anton skrattade bara och rev ur en halv sportsida som han sedan stoppade i munnen. Pappa reagerade snabbt och fick ut pappersbladet på bara något ögonblick. Mamma, som stått med ryggen till, hade inte märkt den lilla incidenten. Lugnt kom hon gåendes över ekgolvet och ställde ner två stekpannor på bordet, en med äggröra och en med små tjocka plättar. Jag tog för mig med god aptit och dränkte mina plättar i lönnsirap. Jag skyfflade i mig maten hastigt för att hinna fixa till mig innan det var dags att fara.
"Emma ta det lugnt med maten! Du är ingen björn vet du."
"Jo idag är jag det!" Svarade jag pappa mellan tuggorna.
"Klar!"
Jag ställde disken på köksbänken, tackade för maten och kilade iväg för att sminka mig. Med lite mascara, concealer, ljusbrun ögonskugga och lite rouge var jag färdig för avfärd. Håret lämnade jag ostylat, om jag plattade det skulle ändå sommarfukten tvinga fram mina naturliga vågor så jag lät det bara vara. I hemlighet tyckte jag ändå ganska mycket om mitt vågiga hår.
Dörrklockans pling ljöd genom hela huset.


Dreams are meant for sleeping - Del 35

"I’ve changed my mind I don’t wanna swim you are freezing cold!"
Hans protester hjälpte inte. Jag puttade till honom och såg honom vingla över kanten. Vad jag dock inte var beredd på var att även jag skulle dras med. Skrattandes plumsade vi båda ner i den kyliga sjön. 


Drypandes av vatten klättrade jag upp samma väg som förra gången med en lika blöt Harry efter mig. Vi satte oss åter igen på klipphyllan för att torka innan vi skulle sätta oss i bilen. Huttrandes slog jag mig själv lätt på armarna för att få tillbaks lite värme, men jag fick bara röda märken. Harry lade märket till mina lama försök och kröp närmare. Hans armar höll mig i en hård omfamning. Harry var också kall men kroppsvärmen spred sig som en löpeld.
"I love you."
Mitt huvud vändes uppåt av hans uttalande och våra ögon möttes. Hans blick var intensiv. Lika grön som en sån där typisk amerikansk golfbana. Han strök sin hand längs min kind. En rysning sköt som en blixt genom hela kroppen.
"I love you too..." Svarade jag drömskt. Utmattade av jagandet efter varandra sjönk vi långsamt ihop på stenen. Efter en halvtimmes tid hade vi hamnat i skedposition. Jag smekte försiktigt klippans släta yta, stirrandes ut över den krusade vattenytan. Harry fingrade lekfullt med mitt hår. Vi diskuterade filosofiskt allt mellan himmel och jord. Harry hade många besynnerliga tankargångar han gärna delade med sig av. Jag replikerade med egna underliga funderingar och kommentarer. Solstrålar lekte glatt på sjöns ytterskikt och beundrande iakttog jag solens långsamma färd över horisontens kant. När halva solen försvunnit insåg jag vad jag faktiskt bevittnade.
"Holy... Harry the sun is setting! How long have we been here?!" Utropade jag.
"Oh crap. We better get moving!"
Harry hoppade kvickt upp från filten medan jag satt klumpigt kvar. Jag tog mig upp också och klev av filten för att Harry skulle kunna vika ihop den. Vi hjälptes åt att packa ner alla grejer vi haft med oss och kutade till bilen. Med ett ljudligt ’klick’ låstes den upp och vi hoppade in i framsätet. Harry stoppade in nyckeln i starthålet och strax var vi på vår väg tillbaka genom skogen på den skumpiga jordstigen. Tänk att tiden kunde flyga så fort när jag fick spendera den med Harry.

Harry droppade av mig framför mitt hus. Jag började gå upp mot porten. *Knack knack*. Jag snurrade runt och såg Harry gestikulera med handen genom bilrutan åt mig att komma tillbaka. När jag kom närmare såg jag hur han vevade ner fönstret.
"I can’t drive off without kissing my girl goodbye?"
Vilket litet charmtroll han var.
"Sorry babe." Jag lutade mig mot Harry som var halvt innanför, halvt utanför bilen. Jag förväntade mig en snabb avskedskyss men Harry drog nästan in mig genom rutan. Hans händer höll mina axlar i ett fast grepp. Jag kände hans tungspets försiktigt leta sig in i min mun och jag besvarade.
Efter någon minut lättade trycket på mina axlar.
"Night babe."
Harry såg mycket nöjd ut när han backade ut från uppfarten och körde iväg. På svaga knän stapplade jag drömmade mot ytterdörren. Efter att ha missat nyckelhålet ett par gånger med darriga händer fixade jag låset. Precis efter att dörren slagit igen efter mig ramlade jag bakåt med ryggen mot den stadiga ekporten och sjönk långsamt ner på hallgolvet med världens leende fastklistrat på ansiktet.

Dreams are meant for sleeping - Del 34

Harry svängde in på en liten jordstig som fick bilen att skumpa runt ordentligt. Lyckligtvis var omskakningen över snabbt och när jag blickade ut genom framrutan möttes mina ögon av ett blått, glittrande täcke.
"I brought some food in the trunk, c’mon let’s celebrate first day of summer!"



Harry öppnade ivrigt bakluckan där det stod en söt liten picknikkorg som väntade på att ätas upp. Okej inte själva korgen, men ni fattar. Han grabbade tag om handtaget och slog igen luckan med en hög smäll. Jag följde efter honom när han började gå mot vattnet. Han stannade på en klipphylla över en djup vik och ställde ner den flätade korgen. En klassisk röd- och vitrutig filt hade han med sig också, och den bredde han nu ut över den släta klippan. Jag tog tag i de motsatta hörnen av filten eftersom Harrys försök att få till en jämn fin bäddning hade fått motsatt effekt. Picknickkorgen innehöll allt från brieost och kex till dubbelmackor och chokladdoppade jordgubbar. Harry hällde upp två glas päroncider och räckte över det ena till mig.
"Cheers!"
Harry log stort. Jag log tillbaka och krockade mitt glas med hans. Vi matade varann med jordgubbar och allt var så romantiskt, nästan som på film. Solen stod högt på himlen, och jag kunde svära på att vi snart blev till barbeque.

"I feel like going for a swim. It’s madly hot out here." Harry blåste sig själv i ansiktet i ett försök att svalka sig.
"I don’t have any swimwear, do you?"
"No." Harry blinkade retsamt mot mig.
"What are you thinking Harry...?"
Snabbt var han uppe på två fötter, men jag var snabbare och var redan på väg bort från klipphyllan. Han började springa efter mig. På ett ögonblick var jag anfådd och helt ursvettig av värmen. Innan jag visste ordet av hade Harry hunnit ikapp mig på sina något (mycket) längre ben och jag kunde inte längre känna gräset kittla mig under fötterna.
"No Harry let me down!" Jag låg hjälplöst kastad över hans ena axel och mina ben var fastlåsta av hans armar. Jag bankade på hans rygg men inte hjälpte det.
"Okay seriously Harry, you’re not gonna..."
Harry svarade inte, men jag hörde honom småskratta för sig själv.
"Harry!" Jag försökte låta bestämd men det var svårt att ta mig på allvar när jag avslutade allt jag sa med ett skratt.
"Ready?"
"No Harry NO!"
"Too late!"
Hastigheten gjorde att vinden ven i ansiktet. Med ett rejält plask träffade jag vattenytan. Snabbt var jag uppe igen och andades in luften i lungorna. Harry stod kvar uppe på klipphyllan med ett leende och mungipan, och tittade oskyldigt ner på mig.
"This is’nt over."
"Ooh I’m so scared!"
Vattnet var kyligt eftersom det ännu bara var början av juni. Jag kämpade mig till en avsats där jag kunde klättra upp. Harry stod och flinade åt mig. När jag äntligen kom upp och började gå emot honom började han långsamt backa bakåt.
"You don’t wanna hug me?" Frågade jag sarkastiskt, och förflyttade mig närmare och närmare.
"No thanks I’m good."
"But I reeeaaally wanna hug you Harry." Jag putade med underläppen.
"You better not!"
"I’m gonna!" Med ett språng var jag framme vid Harry och kramade om honom för allt jag var värd.
"God you’re cold! Let me go!" Harry försökte slingra sig loss ur mitt grepp.
"No you’re coming with me." Log jag hånfullt. Han var inte lätt att hålla fast, men på något vis lyckades jag föra oss båda bara någon meter från klipphyllskanten.
"I’ve changed my mind I don’t wanna swim you are freezing cold!"
Hans protester hjälpte inte. Jag puttade till honom och såg honom vingla över kanten. Vad jag dock inte var beredd på var att även jag skulle dras med. Skrattandes plumsade vi båda ner i den kyliga sjön.

Dreams are meant for sleeping - Del 33

Louis parkerade bilen avsides från skolan, för vi kunde ju inte åka in på parkeringen där alla kunde se oss. Louis satt kvar i bilen medan jag och Harry klev ut och sa hej då till varandra.
"Okay enough now, you’re gonna make Emma late!"



Motorn brummade igång och jag såg dem åka iväg. I bilen hade Harry talat om för mig att mycket var på gång just nu men att han skulle göra allt han kunde för att se mig. Det tröstade lite iallafall. Hoppas han lyckades. Men det var snart sommarlov och då skulle inte skolan komma i vägen längre. Alli stod ute på gården och jag hejade på henne. Hon hejade tillbaka men verkade inte alltför entusiastisk.
"Everything okay Al?" Frågade jag oroligt.
"Yeah... Okay no. Emma I’m so sad." Alli tittade ner i marken.
"Tell me."
"I feel so lonely. You have Harry now and I got no one. The truth is, I’m a little jealous. It’s not your fault I know that. But, I can’t help but feel alone."
"Why haven’t you told me this before? Maybe I can’t wrap up a boyfriend and give it to you for your birthday, but you can hang with me and the guys?" Föreslog jag.
"Really? That would be so great!" Alli glada uppsyn fick mig att le.
"Yes no problem! But they’re pretty busy at the moment. I’ll let you know when they’re free. Until then, it’s you and I."
"Sounds good."

De sista skoldagarna gick fort. Nu satt hela skolan i sina bänkar och väntade på att få gå på sommarlov. Tio veckor av sovmornar, bad, marsmallows, sena sommarkvällar... Om jag längtade. Harry hade ringt för ett par dagar sen och gett mig riktigt goda nyheter. Han hade pratat med deras manager och han hade gått med på att jag fick följa med till studiosessioner, intervjuer, plåtningar om jag höll mig bakom kulisserna. Jag gick nästan upp i taket när jag fick höra det. Jag och Harry skulle få tillbringa hela sommaren tillsammans, både på och utanför jobbet. För visst skulle han få ledigt också. Jag var så exaltherad. När skolklockan ringde ut rusade hela skolan ut på gården, alla skrikandes av glädje. ”Frihet” var det enda ordet som existerade inne i mitt huvud just nu. Jag langade iväg ett sms till Harry.
”FREEDOM. Can’t wait to see you! XX.”
“Won’t have to wait for long. Picking you up in a minute. Love!”
Hämta upp mig? Det hade han inte sagt något om! Ivrigt sprang jag till skogshörnet för att möta honom. Samtidigt som jag kom dit såg jag den blå lilla bilen komma svängandes runt hörnet. När bilen stannade en bit framför mig såg jag till min förvåning att Harry satt i förarsätet.
"Harry what are you doing you don’t even have a license?"
"As long as the police doesn’t pull us over it’s fine. I wanted to be alone with you. Louis taught me how to do this jump in!"
Jag hoppade in i framsätet brevid honom, och sen körde vi iväg. Jag satt lite som på nålar när Harry körde. Men han var riktigt duktigt faktiskt. Han höll hastighetsgränsen och bromsade försiktigt in vid rödljus. Om en polis stoppade oss nu skulle det vara för att ge Harry ett diplom.
"Where are we going Harry?"
"You’ll have to wait and see!"
Vi körde i drygt en kvart. Harry svängde in på en liten jordstig som fick bilen att skumpa runt ordentligt. Lyckligtvis var omskakningen över snabbt och när jag blickade ut genom framrutan möttes mina ögon av ett blått, glittrande täcke.
"I brought some food in the trunk, c’mon let’s celebrate first day of summer!"

Dreams are meant for sleeping - Del 32

Han skruvade oroväckande många varv på mikrons timer, men jag tänkte inte mer på det. Istället hjälpte jag till att fixa läsken.
"Is the popcorns supposed to pop this much Niall?"
"Yeah it’s fine. I think they’re ready now."
*POOF*.


Niall öppnade mikron och popcorn flög ut över hela köket. Jag duckade instinktivt och skyddade mig med två chipspåsar. Niall satt nerhukad under mikron och höll armarna över huvudet. När popcornanfallet lugnat ner sig började han gapflabba.
"Ehe WOOPS!"
Jag började asgarva jag med och de andra kom inrusandes i köket.
"What the...?" Liam kollade omkring i köket.
"POPCORN ATTACK!" Skrek Louis och grabbade en hel famn med popcorn och hävde dom över Harry. Han hakade på och slängde tillbaka popcorn på Louis som vänt sig om och börjat begrava Niall i de gula små bollarna. Niall kastade tillbaka på Louis och jag som stått och observerat de två hade inte märkt Harry som smygit sig på mig bakifrån. Jag kände popcorn ramla ner över ansiktet och vände mig om mot en flinande Harry. Självklart gav jag mig in i fighten jag också och nu var alla upptagna med att slänga popcorn på varandra.
"I petty the one who’s gonna have to clean this mess up." Skrattade Zayn.
"I ain’t gonna do it, and I bet no one of you guys will do it either. I’ll call a cleaner first thing in the morning."
"You do that Liam."

Alla somnade i soffan slash på golvet under filmens gång. På morgonen vaknade jag upp med Harry liggandes halvt ovanpå mig och Liams fot i ansiktet. Försiktigt krånglade jag mig ur positionen för att inte väcka någon, och gick ut till köket där det doftade av ägg och bacon.
"This one’s for you my love." Louis räckte mig en tallrik med stekt ägg och baconstrimlor. Jag tackade och satte mig vid matbordet, där Niall redan satt och hävde i sig sin frukost. Zayn och Louis stod för matlagningen och jag måste säga att de gjorde ett utmärkt jobb. En halvsovandes Harry kom gåendes brevid en alert Liam och även de fick varsin tallrik. Harry kysste mig på huvudet och slog sig ner brevid mig.
"Did you sleep well babe?"
"Yes I didn’t wake up once, except for now obviously. Liam you should watch your feet though, one of them were in my face this morning."
"It was? Haha Sorry Emma."
Klockan var bara halv sju drygt så jag hade gott om tid på mig. Speciellt som Louis erbjudit sig att ge mig skjuts till skolan, jag behövde inte vara klar förrän om mer än en timme. Långsamt åt jag upp frukosten och frågade sedan om jag fick låna lite kläder av Harry. Han sa ja och visade mig till sin garderob. Jag valde ut en rutig skjorta och gick sedan för att kolla om mina jeans hade torkat. Jag fingrade på denimtyget. Det var fortfarande lite fuktiga men det var inte så farligt. Jag tog på mig dem ändå och de gick bra med skjortan. Sedan gick jag för att skölja bort tröttheten från mitt ansikte, jag hade inte sovit många timmar inatt. Det gick inte så bra men värt ett försök iallafall. Jag hade en mascara och concealer liggandes i jackfickan, som jag inte ens kom ihåg att jag lagt dit. Men tydligen så hade jag det och det var jag glad över nu. Jag var läskigt lik en zombie i ansiktet. Om jag gick till skolan såhär tror jag att övriga elever och lärare skulle hoppa högt av rädsla skrikandes ”DÖDA MIG INTE!” Att sminka sig gick på bara några minuter och när jag var klar med det var det fortfarande en halvtimme tills vi skulle åka. Jag letade upp Harry som satt och sjöng för sig själv framför tvn.
"You sing pretty good you know that?"
Harry svarade med en kyss. Jag slog mig ner brevid honom och kollade vad det var som var så intressant på tvn. Det var en film jag aldrig sett förut. Vi tittade på filmen tillsammans tills det var dags för mig att ta mig till skolan. Harry reste sig också upp ur soffan för han ville följa med och lämna av mig. Louis stod redan i hallen och väntade på oss. På sju minuter var vi framme. Louis parkerade bilen avsides från skolan, för vi kunde ju inte åka in på parkeringen där alla kunde se oss. Louis satt kvar i bilen medan jag och Harry klev ut och sa hej då till varandra.
"Okay enough now, you’re gonna make Emma late!"


Dreams are meant for sleeping - Del 31

"Why should I believe you?"
"Harry? You can’t just go!" Men Harry var redan påväg tillbaka in genom ingången.
"I love you!"
Harry frös mitt i rörelsen.


Tårarna rann längs min kinder. De smälte dock in så väl med regnet att det inte syntes. Jag hade inte tänkt säga det första gången såhär, men det bara slank ur mig.
"There. I said it. I love you Harry Edward Styles!"
Harry stod som fastspikad i marken och betraktade mig. Efter några sekunder lämnade han takets skyddande arm och snabbt blev även han dyngsur. Mina fötter förflyttades snabbt över marken och ju närmare vi kom, desto snabbare började vi båda gå. Till slut sprang vi och när vi äntligen nådde fram till varandra möttes vi i en häftig kyss. Jag kunde föreställa mig fyrverkerier smälla över våra huvuden. Harry höll sina armar hårt runt mig rygg och mina händer vilade på hans nacke. Det regnade så mycket att jag trodde en jätte stod och hällde hinkar med vatten över oss. Jag kan tänka mig att mina fantasifyrverkerier slocknade ganska snabbt.
"I love you too Em! I love you I love you I love you!" Harry pratade så gott han kunde mellan kyssarna.
"Harry promise me you’ll never leave me."
"I will never ever leave you Em! I love you more than anything in this world."
En varm känsla spred sig i kroppen. Tänk att man kunde vara såhär lycklig. Jag öppnade ögonen och min uppmärksamhet drogs till ett av byggnadens fönster jag skymtade bakom Harry.
"Oh my gosh the lads are watching us Harry!" Skrattade jag.
Harry släppte ena armen om mig för att kunna ta en titt för sig själv. Killarna stod leendes i fönstret och gav tummen upp åt oss.
"What the hell there’s something wrong with those guys." Sa Harry roat och skakade på huvudet.
"How about we go inside? I mean, before we turn into fish."
Vi gick in i lägenheten och i dörröppningen möttes vi av fyra överglada killar.
"So happy you worked it out!" Niall tänkte krama om oss men kom på precis i tid att vi båda såg ut dom två dränkta katter, så han lät bli.
"Me too."
Harry tittade på mig och log. Jag krängde av mig min jacka och hjälpte även Harry med hans. Zayn tog emot dem och gick för att hänga dem på tork. De bestämdes att jag skulle sova över, för det var midnatt och killarna tyckte inte att jag skulle behöva gå ut i regnet och dränkas en gång till. Jag protesterade inte. Jag fick låna ett par mjukisbyxor och en Jack Willy t-shirt utav Harry så att mina egna kläder skulle ha en chans att torka till imorgon.

"How about another movie?" Sa Louis.
"No scary movie this time Louis, I warn you!"
"I wouldn’t pick the same category twice in a row darling, I’m versatile."
Jag och Niall gick för att fixa snacks medan Louis tog med sig Harry för filmval. Liam och Zayn fick i uppgift att fixa kuddar, filtar o.s.v. till soffan. Som bekant var ju inte Niall så lång, och behövde en stol för att nå upp till de översta hyllorna i skafferiet. Jag hämtade stolar till både honom och mig själv så vi båda kunde nå. När jag öppnade skafferidörrarna blev jag paff över hur mycket skräpmat de hade liggandes där inne. Niall plockade ner chipspåse efter chipspåse, M&M’s, Skittles, ja allt du kan tänka dig. Dessutom åt han ur de öppnade förpackningarna samtidigt. Jag skrattade åt honom, men kunde själv inte låta bli att ta några smakbitar. Popcorn skulle vi tydligen ha också, så Niall slängde några påsar i mikron. Han skruvade oroväckande många varv på mikrons timer, men jag tänkte inte mer på det. Istället hjälpte jag till att fixa läsken.
"Is the popcorns supposed to pop this much Niall?"
"Yeah it’s fine. I think they’re ready now."
*POOF*.

Dreams are meant for sleeping - Del 30

Jag förväntade mig inget svar men jag kunde inte låta bli att hoppas. När jag hörde min sms-signal hoppade jag nästan rakt upp i luften av lycka, men när jag tittade på skärmen såg jag att det var Alli som skickat meddelandet.

“When r u coming back 2 class?”
“Not coming back today Alli. Something happened, need to figure this out. Love.”




Jag kunde inte gå tillbaka till skolan. Efter vad som nyss hade hänt kände jag bara för att gå och dränka mig, så olycklig var jag. Jag började långsamt släpa mig hemåt. Mamma och pappa var på jobbet och grannen passade Anton så ingen skulle fråga varför jag inte var i skolan på en måndag. När jag kom hem kurade jag ihop mig till en boll under täcket, och grät för allt jag var värd.
När resten av familjen kom hem skyllde jag på att jag mådde dåligt. Mamma envisades med att laga kycklingsoppa, och hur mycket jag än sa att det inte var nödvändigt kom hon ändå in med den där soppan. Jag sa att jag inte ville ha men mamma tvingade mig att sätta mig upp och sen började hon mata mig som en femåring. Jag hade inte ätit på hela dagen, förutom frukost då och la nu märket till hur hungrig jag var. Efter några skedar tog jag skålen själv och började sörpla högt. Mamma log och lämnade mig och kycklingsoppan för oss själva. Jag stannade dock inne på mitt rum. När resten av huset hade gått och lagt sig låg jag fortfarande vaken utan en tanke på att kunna sova. Jag tittade på klockan. 22.59. That’s it. Jag hoppade upp ur sängen, drog på mig skor och jacka och låste upp ytterdörren.

Tjugo minuter senare sprang jag över gräsmattan till det bekanta lägenhetskomplexet. Det hade börjat spöregna medans jag tagit mig hit och jag var sjöblöt, eftersom jag hade inte tagit med mig något paraply. Men jag brydde mig inte. Jag hade inte alls förberett vad jag skulle säga, det får gå som det går. Jag ringde på porttelefonen.
"Hello who is this?" Svarade en röst.
"It’s me, Emma."
"Oh Emma... Guessing you came to talk to Harry?" Jag hörde att det var Liam nu.
"Please Liam you HAVE to let me in! I feel terrible and I can’t cope with Harry being mad at me and-"
"He hasn’t left his room all day, and he doesn’t want to talk to anyone..."
"Please Liam I’m begging here!"
"Okay I’ll see what I can do."
Han gick ifrån luren men stängde inte av den. Jag kunde höra honom ropa på Harry. Sen hörde jag avlägsna steg i trappan och två röster som pratade med varandra.
"I don’t want to talk to her."
"But she sounds really devastated Harry..."
Jag pressade örat hårt mot porttelefonshögtalaren för att höra vad de sa.
"Liam I don’t"
"... c’mon!"
Porttelefonen stängdes av mitt i konversationen. Det lät inte lovande, Harry verkade riktigt upprörd. Om han ändå bara ville ge mig en chans att förklara... Långsamt släpade jag fötterna efter mig tillbaka över gräsmattan. Regnet fullkomligen öste ner. Skorna läckte igenom och håret låg klistrat mot ansikte och rygg.
"What do you want Em?"
Jag snurrade snabbt runt och såg Harry stå under taket till entren. Jag hade kommit halvvägs över gräsmattan så jag fick ropa tillbaka.
"It’s not what you think Harry. I went to this club with my friends and we were just dancing, and... Well I was dancing with Luke because we’re friends but all of a sudden he grabs me and kisses me and I didn’t get loose until a few seconds later. And by then the paparazzis must have got a really good shot of the two of us. I’m so sorry Harry!"
"Why should I believe you?"
"Harry? You can’t just go!" Men Harry var redan påväg tillbaka in genom ingången.
"I love you!"
Harry frös mitt i rörelsen. 


DramaQueen

Tänkte bara droppa in ett liten inlägg här på bloggen. Nästa kapitel kommer vara ett dramakalas, och kommer upp lite senare idag! Skulle bli glad om ni kommenterade det kapitlet för jag blev rätt nöjd. TACK PÅ FÖRHAND JAG ÄLSKAR ER! ♥



Någon mer än jag som avgudar den här bilden?


Dreams are meant for sleeping - Del 29

Det enda jag skulle göra var att säga att jag skulle ta bussen till tandläkaren för att jag fått tandvärk. Om mina föräldrar frågar vart jag var så kunde jag bara skylla på att jag plötsligt fått väldigt ont i tanden och åkt till tandläkaren på egen hand. Lätt som en plätt! Det här klarar du Emma...



Klockan närmade sig halv tio. Jag reste mig osäkert upp från stolen, och Alli nickade åt mig. Jag hade berättat för henne vad jag tänkte göra och hon dömde mig inte tack och lov. På fem steg var jag framme vid katedern där läraren satt och blickade ut över klassen. Tyst berättade jag för honom att jag skulle till ”tandläkaren” och han tittade misstänksamt på mig, men lät mig gå. Jag lämnade klassrummet snabbt och pustade ut, jag hade klarat det, den svåra delen var över. Jag hade varit rädd för att inte kunna behålla mitt pokerface men det verkade ju ha funkat. Jag lämnade skolan och började gå mot Oxford Street som inte låg långt härifrån. Jag nynnade glatt medan jag gick längs gatorna, tills jag passerade en liten kiosk.
"Nej. Nej nej nej nej nej..."
Jag tryckte ansiktet mot glaset. Vad jag såg var inte bra. Jag lyfte bort ansiktet från fönstret och tog mig för pannan. Hur hade de fått tag på den bilden? Hade jag blivit förföljd? Jag var tvungen att sätta mig ner. Innanför glasrutan stod skvallertidningar uppradade och de flesta hade samma rubrik skriven tvärs över framsidan.
Harry Styles girlfriend, caught in the act.
En bild av mig och Harry tillsammans när vi sprang från fotograferna visades i en liten ruta under en stor bild av mig och Luke, kyssandes inne på nattklubben. Jag visste inte ens att paparazzisarna visste vem jag var och nu hade de förvandlat mig till en skandaldrottning utan dess like. Jag kände ögonen tåras men torkade bestämt bort dem. Jag kunde inte sitta här och ömka mig själv hela dagen jag måste få veta om Harry hade sett rubrikerna. Jag reste mig upp och powerwalkade sista biten till Starbucks. När jag kom fram stod Harry redan och väntade på mig. Han hade solglasögon och en luva över huvudet för att inte bli igenkänd, men jag kunde se att det var han på mils avstånd. Jag sken upp och sprang fram för att ge honom en kram, men han stoppade mig från att slå armarna runt honom.
"What’s this?" Harry höll fram en knölig skvallertidning med bilden av mig och Luke.
"I found this on the street and I couldn’t help but recognize this girl over here..." Fortsatte Harry vasst och förde sitt finger till mig på tidningens framsida.
"Harry it’s not what it looks like.."
"Oh really? Because it looks like you’re kissing another guy."
"Harry let me explai-"
"I don’t wanna hear it. Try talking to someone who gives a damn." Avbröt Harry mig och vände sig om för att gå.
"No Harry WAIT!"

Men det var för sent. Harry hade försvunnit i den täta folkmassan längs Londons trottoarer. Jag sprang efter, knuffandes och ropades, men förgäves. Han var borta och ville uppenbarligen inte prata med mig. Jag provade att ringa men nej, han svarade inte. Gud vad har jag gjort... Allt är Lukes fel! Om han inte hade kysst mig den där kvällen skulle jag och Harry aldrig hamnat i det här missförståndet och... Nej. Jag kunde inte skylla på Luke hur skulle han ha vetat? Jag hade ju inte sagt något. Jag skickade ett sms till Harry.
“Harry please you NEED to hear me out. XX.”
Jag stoppade tillbaka telefonen i fickan. Jag förväntade mig inget svar men jag kunde inte låta bli att hoppas. När jag hörde min sms-signal hoppade jag nästan rakt upp i luften av lycka, men när jag tittade på skärmen såg jag att det var Alli som skickat meddelandet.
“When r u coming back 2 class?”
“Not coming back today Alli. Something happened, need to figure this out. Love.”


Dreams are meant for sleeping - Del 28

"No I'm not seeing someone! I was just going to say... Um... That I'm seeing double. I think I have to sit down."
Luke hjälpte mig till en stol i baren. Jag låtsades spela yr och för att göra det hela lite mer trovärdigt sa jag att jag hade lätt huvudvärk, och höll mig för pannan. Det verkade funka för Luke slutade fråga saker om mitt kärleksliv utan istället om hur jag mådde. Tack gode gud för det.



Nästa dag vaknade jag upp till fåglar som sjöng utanför mitt fönster. Jag kände mig förvånadsvärt pigg, jag som annars är så morgontrött. Jag hade ingen baksmälla överhuvudtaget eftersom jag sammanlagt bara druckit kanske en eller två drinkar. Jag var glad när jag klev upp och det första jag gjorde var att kolla almanackan för att se vilket datum det var. Den visade första juni idag, bara tolv dagar kvar till sommarlov! Det gjorde mig ännu gladare. Jag gick ut till köket för att fixa något att äta. Medans jag stod och stekte pannkakor sjöng jag högt för mig själv.
"You don't know you're beautiful, oh oh"
"Nej men godmorgon sångfågeln!"
Pappa kom gåendes nedför trappan med morgonrock och allt.
"Godmorgon pappa! Jag steker pannkakor. Vill du också ha?"
"Ja det det vore trevligt!"
Pappa slog sig ner vid bordet och jag langade första pannkakan som precis blivit färdig. Medan pappa smaskade kom mamma bärandes på Anton. 
"Mm det luktar gott här! Någon chans att vi också kan få pannkakor?"

Efter att ha stekt pannkakor åt hela familjen och ätit några själv, hoppade jag in i duschen. Jag var på riktigt bra humör idag så jag stod är inne och sjöng också samtidigt som jag schamponerade håret. När jag kom ut ur duschen virade jag en hundduk runt håret, en annan runt kroppen och gick in på mitt rum. Jag plockade upp min telefon för att ringa Harry.
"Hello honey!" Svarade Harry i luren.
"I miss you Harry."
I miss you too, I want to see you so badly but I'm only free monday late morning, and you're at school at that time. Harry lät sorgsen.
"It's almost summerbreak we don't have any exams left, maybe I can skip class?"
"No Em you might get into trouble."
"When can you see me next time then?"
"In two weeks I have some time off..."
"No Harry I can't wait that long! Meet me at Starbucks on Oxford Street tomorrow 10 AM okay?"
"But Em..."
"You can't talk me out of this, I need to see you. Bye!" Jag tryckte bort samtalet innan Harry han säga emot.

På måndagsmorgonen vaknade jag tidigt, nästan en timme innan väckarklockan skulle ringa. Jag hade drömt en mardröm. Jag blev påkommen med att skolka och alla lärarna jagade mig runt hela London och till slut blev jag så andfådd att jag inte orkat springa längre. Jag satte mig flåsandes ner på trottoaren och höll handen i sidan för jag hade fått håll. Jag hade sett lärarna komma närmare och närmare, skrikandes och svärandes och precis innan de fått tag i mig hade jag vaknat. Svettig masade jag mig upp i sängen, det var alldeles för varmt att ligga kvar. Jag tog en lååång dusch, bara för att jag hade tid. Medan jag stod i duschen gick jag igenom min plan igen. Ja jag hade en plan. Det här var första gången jag skulle skolka, någonsin, och jag var riktigt nervös, så jag hade stannat uppe sent kvällen innan och tänkt ut en plan för att inte bli avslöjad. Om man tänker efter, är det inte ens värt att kalla plan. Det enda jag skulle göra var att säga att jag skulle ta bussen till tandläkaren för att jag fått tandvärk. Om mina föräldrar frågar vart jag var så kunde jag bara skylla på att jag plötsligt fått väldigt ont i tanden och åkt till tandläkaren på egen hand. Lätt som en plätt! Det här klarar du Emma...

Dreams are meant for sleeping - Del 27

Jag gick upp och satte mig vid fönstret så att jag kunde se Harry. Bussen lämnade långsamt stationen. Jag vinkade till Harry och han vinkade tillbaka. Han gav mig till och med en slängkyss och jag låtsades fånga den och placera den på min kind. Då log han stort och jag kunde urskilja smilgroparna trots mörkret.


Det hade gått drygt en vecka sedan jag såg Harry senast, och mitt hjärta värkte. Vi hade hörts via sms och telefonsamtal varje dag men det var inte tillräckligt. Jag ville att han skulle hålla mig i sina armar och säga att han aldrig skulle lämna mig igen. Jag klarade inte av det här! Hur ska jag kunna vara tillsammans med någon som jämt kommer vara upptagen p.g.a. sitt jobb? Jag går ju fortfarande i skolan för guds skull. Men jag kan inte vara utan Harry det går inte. Vi måste få det här att funka, på ett eller annat sätt. Alli visste hur jag led och hon gjorde sitt bästa för att få mig på andra tankar.
"How about a night out? I think you need one." Alli blinkade åt mig.
"I'm not in the mood..."
"Oh come on! It's friday! We gather some friends and go out please please pretty please!" Alli bönade.
"Fine!"
Alli sken upp och började ringa runt till några kompisar.
"Done!"
"How many will we be?"
"Oh just a few close friends."

När sista lektionen ringde ut gick vi hem till Alli och det första hon gjorde var att koppla in plattången. Vi hjälpte varandra fixa håret och välja kläder. Ett par timmar senare var vi färdiga och redo att möta upp de andra för att äta middag. När vi kom fram till restaurangen vi skulle träffas på såg jag ett helt gäng stå utanför. Jag tog tag i Allis arm och stoppade henne.
"You said it would be a FEW friends!"
"Well... I may have underestimated a bit."
"Oh Alli."
Jag släppte henne och vi fortsatte gå. Alli vinkade till de andra som vinkade tillbaka, men jag hade ingen ork att vinka. Jag kände mig nere och ville helt ligga hemma i sängen under täcket och äta glass eller nåt. Men jag klistrade fast ett leende på läpparna för att inte förstöra kvällen för de andra. Jag hälsade och kramades med hela bunten. Vi var nio styckna. Jag, Alli, Jesper, Sophie, Luke, Logan, Serena, Mark och Isabelle. Alla gick på Fairwell Kings men jag kände bara Sophie, Luke och Isabelle sedan innan. De andra var bättre kompis med Alli och jag hade bara träffat och bytt några ord med dem i skolan.

Alla nio satte sig ner vid ett stort runt bord, pratandes och skrattandes. Till och med jag. De som jag inte hängt så mycket med innan verkade alla vara störtsköna personer, det här skulle nog bli en kul kväll. Jag behövde något annat att tänka på så det här var perfekt.
"Where should we go afterwards?" Sa Logan.
"I know this club right down the street!" Utbrast Sophie entusiastiskt.
Efter middagen gick vi längs trottoaren i en klump till stället som Sophie hade pratat om. Det hette "Purple Rain" och det såg ganska flashigt ut. När vi kommit in genom entren fick jag syn på ett stort dansgolv i mitten av rummet.
"Let's dance!" Alli hade fattat tag om min tröjärm och drog nu med mig ut på dansgolvet.
Alla andra kom efter och DJ:n spelade en bra låt efter en annan. Vi dansade i timmar. Emellanåt blev vi törstiga och några av oss var 18 så de köpte drinkar som vi andra sjuttonåringar, typ jag, fick smaka på. Jag drack inte ens mycket, bara sippade på några drinkar men tillsammans med värmen där inne började jag känna mig lite konstig, typ småyr och flamsig. Jag tvingade Luke att dansa med mig. Efter två låtar märkte jag att Luke nu dansade mycket närmare mig än vad han hade gjort från början. Jag blev lite förvånad men tänkte inte mer på det. Plötsligt känner jag Lukes två händer på varsin sida av mitt ansikte dra mig nära honom och vi möts i en kyss. Jag försöker slita mig loss men han håller kvar mig i flera sekunder. Till slut tar jag mig ur hans grepp.
"What do you think you're doing?!" Skrek jag.
"What? You seemed pretty into me, so I just went for it."
"Into you? No no I just think of you as a friend I don't feel that way about you! And also I'm kind of seeing..." Jag tystnade mitt i meningen.
"Seeing...? Emma are you seeing someone?"
Jag förbannade mig själv. Jag kunde ju inte tala om för alla att jag dejtade en superstjärna, Alli var den enda som visste. Om jag gjorde mitt och Harrys förhållande offentligt skulle det leda till rena hysterin, och alla skulle behandla mig annorlunda. Jag var inte redo för det än.
"No I'm not seeing someone! I was just going to say... Um... That I'm seeing double. I think I have to sit down."
Luke hjälpte mig till en stol i baren. Jag låtsades spela yr och för att göra det hela lite mer trovärdigt sa jag att jag hade lätt huvudvärk, och höll mig för pannan. Det verkade funka för Luke slutade fråga saker om mitt kärleksliv utan istället om hur jag mådde. Tack gode gud för det.

RSS 2.0