Dreams are meant for sleeping - Del 124

”Det kommer fler killar Emma. Jag lovar. Ett brustet hjärta läker med tiden. En dag kommer du titta tillbaka på den här dagen och tacka för att du inte sa ja.”

Jag snörvlade till och försökte bygga en bild av mig själv tio år in i framtiden.

”Mommy mommy come look!”

Hon vinkade åt mig att komma till hennes rum och kolla på något. Jag skrattade och följde snällt efter. Hon var så spänd att hon praktiskt taget skuttade fram och flög in genom dörren innan jag ens var i närheten. Leendes ökade jag takten så hon inte skulle undra vart jag tagit vägen.

”I’m coming let me breathe!”

Stolt höll hon upp en teckning i händerna. En likadan som ritat säkert hundratals gånger förut. En ponny, en blå molnfri himmel och en inte så rund sol i hörnet som lyste ut över idyllen.

”As pretty as always.” Jag gav henne en liten applåd.

”But you have to come see mommy!”

Hon vinkade ivrigt åt mig att kliva närmare. Men jag var för långsam och hennes tålamod höll inte, så hon sprang fram till mig först.

”Look!”

Hon pekade med sitt lilla, lilla pekfinger på marken under ponnyn. Jag urskiljde något svart. Kisandes tittade jag nogrannare och koncentrerade mig ordentligt.

”But mommy!” Jag hade tappat hakan och hon skrattade åt mig.

”You’ve written. With letters.”

”Yeees! What else are you supposed to write with silly!” Skrattade hon. Hon var så uppspelt att hon började snurra runt med teckningen i händerna. Den rosa klänningen flög upp och svävade strax över hennes fötter.

”Hey you stand still so I can see again!” Jag drog henne intill mig. Hon pekade glatt ut ordet för mig en gång till. Med pyttesmå, svarta bokstäver stod ’straberri’ skrivet. Jag gissade på att det egentligen skulle stå Strawberry och föreställa namnet på ponnyn. Jag kunde inte låta bli att skratta. Stoltheten sköljde över mig. Hon hade lärt sig att skriva.

”Do you like it?” Frågade hon.

”I love it. Strawberry is a perfect name for a pony.”

”Mommy I want one! He can live in my room! I will feed him spaghetti and put in a ponny potty I promise!”

”Do horses like spaghetti?”

”Of course they do, I do!” Påpekade hon som att det var uppenbart.

”Silly me.” Log jag och strök en brun lock bakom örat på henne.

”Can I mommy?”

”We should probably discuss it with daddy first, don’t you think?”

”Hmm...” Hon funderade några sekunder. ”Yeah.”

Jag lyfte upp henne i famnen och vi gick ut i köket.

”Dad?” Ropade jag och skannade köket med blicken. Där satt han ju. Gömd bakom dagens tidning med benen i kors.

”Hey daddy?” Jag gick fram till honom och knackade honom på ryggen för att fånga hans uppmärksamhet.

”Have you heard that our daughter want a pony?” Jag släppte ner henne på golvet och hon rusade fram till honom och väntade på att bli upplyft i hans knä.

”You’re joking?” Han sänkte snabbt ner tidningen. Jag hann inte få en skymt av hans ansikte innan han riktade det neråt på dottern som kom i full fart. Han lyfte upp henne smidigt och väl tillrätta började hon berätta om sina ponnyplaner.

”... And I’m gonna call him Strawberry.” Avslutade hon stolt.

”That’s a great name!” Sa han stolt.

”It is isn’t it?” Höll jag med och slog mig ner på stolen bredvid mina älsklingar.

”Love you daddy! Love you mommy!” Hon kramade om oss snabbt och försvann tillbaka in på sitt rum, troligtvis för att fortsätta drömma om sin Strawberry.

Äntligen tittade han upp mig, med ett leende som sken starkare än alla stjärnorna på natthimlen. Och vems ansikte var det inte jag såg om inte Harrys.
 

Jag vill veta vad ni tyckeeeer :D

Dreams are meant for sleeping - Del 123

Irriterad drog jag täcket upp till hakan och blundade hårt. Jag frös så jag skakade och kurade ner mig i madrassen så djupt jag kunde. Det hjälpte inte så mycket. Jag vill inget hellre än somna. Drömmarnas värld var mycket trevligare än min plågsamma verklighet.
 

När ljuset äntligen började skymta genom de slarvigt fördragna persiennerna gnuggade jag mig i ögonen och satte mig upp. Jag hade inte sovit en smack. Varför var jag inte förvånad? Jag slängde benen över kanten och klev upp ur sängen. Släpigt drog jag fötterna efter mig och slog i lilltån i tröskeln på väg ut ur rummet. Jag svor tyst för mig själv och böjde mig ner och tryckte handen mot tån för att lätta på smärtan. På golvet såg jag den lilla blå sammetsasken ligga bortglömt. Den måste ha fallit ur fickan när jag hoppat upp i sängen igår. Jag plockade upp den, borstade av ovansidan och slöt handen om den. Jag kände inte för att vara ensam längre så jag gick ut för att se om någon var vaken. Mamma satt uppkurad i soffan i vardagsrummet och läste en inredningstidning med en rykande kopp te ståendes framför sig på soffbordet. Hon hade glömt underlag och vattnet kondenserade på muggens utsida och skapade droppar som sakta seglade ned mot bordsytan. De såg ut som regn. Försiktigt slog jag mig ner bredvid henne och drog fram ett underlag som jag placerade under muggen. Tvångstanke. Mamma var så inne i sin tidning att hon inte la märket itll mig förrän jag dunkade ner muggen i bordet. Hon hoppade till av förvåning.

”Hej gumman!” Sa mamma och vinkade åt mig att hoppa närmare. Hon fortsatte.

”Vill du berätta vad som är fel?”

Jag tog ett djupt andetag. Det var nu eller aldrig.

”Harry tog mig till London Eye.”

”Men det är väl underbart!” Sa mamma ivrigt. Sedan tystnade hon. Hon förstod att jag inte var klar med att berätta.

”Han friade. Uppe på toppen.”

Mamma tappade greppet om tidningen med ena handen så den hängde snett från den som höll kvar. Sidorna dinglade långsamt efter det plötsliga fallet.

”Du kan inte mena allvar.”

”Jo mamma!” Jag höjde rösten. ”Det gör jag!”

”Men... Vad sa du?” Mamma gav mig en ängslig blick.

”Du behöver inte oroa dig.”

Hon andades lättat ut. Det gjorde mig nästan arg. Varför gjorde hon det? Som om hon var glad att både jag och killen jag älskade fått sina hjärtan krossade på vad som inte kan ha varit mer än någon sekund, och som tog klart längre tid att läka. Om det ens någonsin skulle läka helt. Det var jag inte så säker på. Det kanske slutar blöda men ärr försvinner aldrig. Det visste vem som helst som någon gång slagit sig och skrapat upp ett sår.

”Nu vill han inte prata med mig. Mamma jag är förstörd. Det svider här.” Jag knackade på bröstkorgen. ”Vad ska jag göra?”

”Han kanske inser att ni är för unga...”

”För i helvete!” Utbrast jag förbannat. Jag reste mig upp ur soffan för att stärka vad jag sa.

”Alla säger så men ingen känner Harry som jag gör! När han väl har sätt siktet på något ändrar han sig inte!”

”Det vet du inte-”

”Jo, det vet jag!”

Tårarna kom smygandes. Mamma kramade mig om axlarna och jag började gråta mot hennes hals. Mamma strök mig mjukt över håret och försökte trösta så gott hon kunde. Jag kände mig fem år gammal igen. Mamma som klappade mig på huvudet när jag var ledsen. Men det var skönt. Jag klagade inte.

”Det kommer fler killar Emma. Jag lovar. Ett brustet hjärta läker med tiden. En dag kommer du titta tillbaka på den här dagen och tacka för att du inte sa ja.”

Jag snörvlade till och försökte bygga en bild av mig själv tio år in i framtiden.

Den här delen är tidsinställd. Igår åkte jag iväg igen så kommer vara borta ca en vecka en gång till! Hann vara hemma i en dag men jag hann skriva ett par tidsinställda delar åt er :) Sluta inte kommentera bara för att jag är borta. Jag läser dom ändå ;)

2 år idag.

Jag har gråtit typ tre gånger idag gud är så sjukt stolt över grabbarna. Tänk att klockan 8:22 på kvällen den 23 July 2012 skapades hela min värld.
Tacka gud för att Liam inte gick vidare till live finalerna första gången han gjorde audition för X-Factor, Harrys mamma skickade in hans X-factor ansökan, Katy sa ja till Niall, Zayn gav sig ut och dansade och Louis tog chansen att köra vidare som en grupp.
 
Från botten av trappan till toppen av världen.

Dreams are meant for sleeping - Del 122

tell her what? That she has to change her mind?”

”I don’t think that’s a good start.” Niall responed quietly and looked down at his feet.

”Admit it. It doesn’t look very bright. It’s hopeless.” I sighed. ”She has to come around. That’s my only shot.”
 
 

Emma

Natten föll utanför fönstret och jag hade fortfarande inte rört mig ur fläcken från min säng. Jag hade suttit still så länge att jag kände hur kroppen börjat sjunka ner och lämna avtryck i madrassen. Alli var tvungen att gå hem för någon timme sen men hon hade letat sig själv ut och låtit mig sitta kvar i lugn och ro. Tårarna var slut för längesen men jag förmådde inte få kroppen till att röra sig. Inte ens en centimeter. Jag tror Alli hade bett mamma och pappa att inte komma in i mitt rum för ingen hade gläntat på dörren. Tack och lov för det. Jag orkade inte förklara. Jag visste att jag bara skulle börja gråta igen och det sved redan tillräckligt mycket i ögonen som det var. Jag kurade upp mig och drog in knäna mot kroppen. Orkelöst lutade jag huvudet bakåt mot vägen och stirrade upp i taket. Jag var 17 år. Man kan väl inte gifta sig vid 17 år? Inte om man bara känt varandra i två månader och 26 dagar. Det var för tidigt och vi var för unga och jag jag kunde komma på en miljon till skäl för att vi inte skulle gifta oss. Ska vi inte skaffa barn också medans vi ändå håller på? Han var galen. Fast, det var ju en av sakerna jag älskade hos honom. Att han var så impulsiv och helt knäpp i huvudet. Jag suckade sorgset. Tänk om han aldrig skulle hålla mig i sina armar igen. Tänk att aldrig få kyssa de där läpparna fler gånger. Inga ”I love you” viskandes i örat när jag som minst ana det. Egentligen behövde jag sova. Men hur fan skulle jag kunna somna nu. Jag stirrade på mobilen som låg svart och händelselös mitt emot mig på skrivbordet. Kunde han inte bara ringa? Ringa och försäkra mig om att allt var okej. Eller skicka ett sms jag brydde mig inte jag ville bara höra från honom. Men jag vågade inte ta första steget, inte än. Det var jag som hade sårat honom och han behövde nog tid för sig själv. Jag kände mig dålig för att ingenting skulle bli som det en gång var. Men det var ovissheten om hur Harry mådde som verkligen tog kål på mig. Tänk om han grät? Eller, tänk om han inte kände något alls? Han kanske redan hade glömt bort mig. Gått vidare i livet och lämnat hela frieriet bakom sig. Det som jag inte kunde göra. Bilden av Harrys reaktion när jag sa nej satt klistrad i hjärnan och hjärtat gjorde ont. iPoden var min bästa vän och jag satte Justin Biebers Be Alright i lurarna. Jag behövde lite uppmuntrande ord. Jag kunde ju alltid intala mig själv att jag trodde på dem.

 

Across the ocean, across the sea

Starting to forget the way you look at me now

Over the mountains, across the sky

Need to see your face, I need to look in your eyes

Through the storm and through the clouds

Bumps in the road and upside down now

I know it’s hard baby to sleep at night

Don’t you worry

’Cause everything’s gonna be alright

Through the sorrow

And the fights

Don’t you worry

’Cause everything’s gonna be alright.

 

Tyst satt jag och sjöng med. Jag vaggade från sida till sida och försökte hålla mig själv från att bryta samman igen. Distraktion var vad jag behövde. Jag blev både glad och frustrerad. Texten stämde in perfekt samtidigt som den var så fel den kunde vara. Jag ändrade texten lite.

Will anything ever be alright...?

Jag stängde av musiken och bestämde mig för att göra ett försök till att sova.

Gissa om jag ångrade mig när jag fem timmar senare fortfarande låg och vred mig. Det var omöjligt! Helt komplett jävla omöjligt. Jag visste inte vad jag skulle göra. Antagligen ligga sömnlös tills de första tecknen på att det var morgon kom. Irriterad drog jag täcket upp till hakan och blundade hårt. Jag frös så jag skakade och kurade ner mig i madrassen så djupt jag kunde. Det hjälpte inte så mycket. Jag vill inget hellre än somna. Drömmarnas värld var mycket trevligare än min plågsamma verklighet.

Dreams are meant for sleeping - Del 121

”What do you mean no? Didn’t she want to go on the London Eye?”

”No Niall!” I pushed him away from me so he could see my facial expression.

”She said no!”

Niall finally understood what I was saying.

”YOU PROPOSE?!”
 
Niall yelled so loud it reached every inch of the apartment. The rest of the lads came running.

”You WHAT?!” Louis exclaimed.

”You heard me!” I responded irritated. ”I propose! And now my life is over!”

The comfort from the hug Niall had given me a few seconds ago had already run off me like dirt under a shower jet. I was so mad I might just burst into flames. My inside was boiling. I stormed out of the hall straight into my room. I shut the door with a slam, sat down on the bed and placed my back against the wall.

”Hey Harry?” Liam carefully pushed up the door and peaked through the opening. I didn’t answer.

”Wanna talk about it?” He tried. I still didn’t answer. He came up to the bed and sat down next to me.

”This must be tearing you apart.”

Liam really tried to comfort me. I couldn’t lock him out for much longer.

”It is.”

I leaned towards him and cried silently against his shoulder.

”I’m sorry. I’m not really mad. Especially not at you guys. But it’s just... It hurts. I’m not angry I’m just hurt.”

”I know Harry. It’s okay.” Liam stroke away a tear.

”Is this as hard as it gets Liam?”

I looked at him with shiny eyes.

”I...” Liam seemed helpless. ”I don’t know.”

”I just want it to be over. Do me a favor.”

”Sure, anything Harry.”

”If I fall asleep, don’t wake me up.”

 

Is it over yet?

Can I open my eyes?

I seemed to have fallen asleep after all. But it took a lot of effort to even make myself squint. My eyes were sore from all the crying. I didn’t want to be awake anymore. The reality was too painful. I wanted everything to be over, to make the hurt go away. Liam had kept his promise and not woken me up. Although he was no longer awake either. My head was resting on his lap and Liam was still sitting in an upright position and slept with his head to the side. I chuckled. For how long had I, we, been alseep? I took a quick look at the alarm clock next to my bed. I sighed out of relief. We had not slept away the whole day. In fact we couldn’t have been asleep for much longer than an hour. Carefully I sat up to not wake Liam, he had such a peaceful look on his face. Even though his mouth was half open and drooling a tad. I held back a laughter. I got out of bed and moved along to the living room to see if anyone of the lads were there. Zayn and Niall sat together on the couch and watched a movie. Zayn saw me from the corner of his eye and knocked on Niall’s shoulder. Now they both looked at me with worried faces. Zayn paused the film and turned off the tv screen so it went pitch black. The two of them hopped a bit to each side and made room for me on the couch.

”How are you feeling?” Zayn asked.

”Life sucks.” I informed and sat down in the space between them.

”Aw Harry.” Niall gave me a cuddle.

”Do you know how it feels to have your heart ripped out of your chest?” I asked seriously.

”It will get better.” Zayn comforted.

”No I mean, do you really? Physically it makes your whole body ache. Mentally you get completely screwed up. I can’t think straight anymore. I had my entire future planned out and now it’s... Gone.”

”You have to talk to her Harry.” Niall said.

”I know I do! But, tell her what? That she has to change her mind?”

”I don’t think that’s a good start.” Niall responed quietly and looked down at his feet.

”Admit it. It doesn’t look very bright. It’s hopeless.” I sighed. ”She has to come around. That’s my only shot.”

Dreams are meant for sleeping - Del 120

”I just have to hope he changes his mind and is willing to wait for me.” Jag mötte Allis blick. Hon torkade bort en tår jag inte märkt rann nerför kinden. ”That’s my only shot.”
 
 

Harry

The car refused to start. Aggressivly I spun the car key around to try to make it work. On the sixth try I heard the familiar sound of an engine starting. The radio automatically came on because it hadn’t been turned off before I parked the car earlier. A fucking love song bursted through the speakers. I quickly made it stop by punching the off button. I couldn’t deal with this. My chest hurt and my eyes were all watery. It blurred my vision a bit but I was still able to drive. I drove like a mad man. Right now I didn’t even care if a cop saw me. I didn’t care about anything anymore. My mind had been set on getting Emma to say yes and that had gone terribly wrong. I knew it was risky to ask but I had to. I had to know. But what now? Where do we go from this? All I want is to be with her. But the boyfriend label wasn’t enough anymore. I don’t know why, I just couldn’t stand it. I want to marry that girl. But she’s not ready to move on and me, I can’t wait to take it even further. Life is complicated like that. When two people want completely different things it’s hard to figure out a way to make it work. The word ’impossible’ popped up in my head but I quickly shoved it away. I didn’t want to think like that. I can’t lose her, I can’t. But I don’t know what to do.

The car drive seemed to take forever and the rain only made it worse. Raindrops on the windsheild and the tears in my eyes weren’t a very good mix. I didn’t see much. My heart jumped out of my chest when a truck honked loudly at me for accidently driving towards red light. How could I miss that? Rain doesn’t ruin colour vision. I shoke my head and concentrated on my driving so I wouldn’t drive down and get stuck in a ditch or worse, crash. Eventually I saw the parking garage of the apartment complex. I drove in, parked, hopped out of the car and slammed the door. I ran over the lawn through the rain, but stopped halfway up to the entrance. Instead I took sideways and fell down under the weak protection of a tree. The grass was wet and the tree’s branches and leaves did a terrible job keeping me dry. But I had already known that when I decided to sit down under here. I had realized I couldn’t bare with all the questions I was about the have thrown at me if I stepped inside the apartment. Maybe if I sat in the rain for a bit and cried until I ran out of tears, the lads wouldn’t notice right away. The crying would blend in so well with the raindrops. I just had to get myself together and deal with the boys later. I hadn’t told any of them what I had planned. Now I have to because they would wonder where Emma was. Oh my god Emma. I buried my head in my hands and sat like that for fifteen minutes. Then I got up on my feet, and dripping from water I continued the walk to the apartment. I realized I could definitly use a hug right now. Or four.

”Hi Harry!” Louis voice sounded from the other room.

”Hi Lou.” I answered, not so enthusiastically.

”Wow you’re wet.” Niall pointed out when he saw me.

”Thanks for noticing.” I said sarcastically.

”Your eyes are red.” He noticed.

”Crap.”

”Did something happened?”

I started crying again.

”Harry!”

Niall ignored how soaked I was a hugged me tightly. His body heat flowed through me and I noticed how freezing I was. I was actually shaking from cold.

”Don’t cry Harry, don’t cry.” Niall comforted. ”Talk to me.”

”She said no.” I cried.

”What do you mean no? Didn’t she want to go on the London Eye?”

”No Niall!” I pushed him away from me so he could see my facial expression.

”She said no!”

Niall finally understood what I was saying.

”YOU PROPOSE?!”

Ässssch

 
Ah pffffft jag har läst din blogg och perfekt kan du vara själv.
 
Har du Windows Live Movie Maker? Annars kan du enkelt ladda ner det bara att googla. Där redigerar jag mina filmer det är bara att klicka och radera bort delar du inte vill ha o.s.v. om du är intresserad kan jag göra en video där jag förklarar bättre för ja det här sög ju och du fattar säkert ingenting. Är det någon mer som vill veta hur jag redigerar mina videos? :)
 
Det låter inte bra att gråta skratta och få epilepsi samtidigt. Jag hoppas du fortfarande lever annars RIP. Låt mig få uttrycka mina känslor: DU ÄR BÄST OCH JAG BLIR SÅ GLAD ATT JAG BARA ASDFGHJKLBVDWTYJNBD INTE KAN PRATA.

I only miss you when I'm breathing

Imorgon får jag träffa min bästa vän för första gången men drygt en månad. Ni förstår nog inte hur mycket jag saknar henne. Att gå från att hänga varje dag till att inte se henne le, krama henne, skratta tills vi storknar tillsammans på över en månad... Det gör ont. Kan inte vänta tills imorgon. Jag ska följa med till hennes landställe. En hel vecka bara vi två är precis vad jag behöver.
 
 

Dreams are meant for sleeping - Del 119

 ”You should have seen him Alli. I could see his heart shatter along with my own.” Jag drog några snabba andetag för att stoppa den återkommande gråten. ” I don’t know what to do...”


”Oh Emma."

”What do I say to him after something like that? Oh my god. We will never be the same again.”

”Don’t say that Emma! He might realize how soon it is and come to his senses. I mean, you have only gone out for like... Three months?”

”Two months and 26 days.” Rättade jag henne.

”Wow that’s exact.”

Jag skrattade till lite. Klart jag hade koll. Hur kunde jag inte? Jag hade räknat dagarna sedan vi först krockat ihop med varandra.

”Well I haven’t seen you for ages!” Alli kramade om mig igen. ”Where have you been all summer?”

”I went to LA with Harry and the lads.”

”Really?” Alli gapade. ”That’s so cool!”

”They surprised me, sorry I didn’t tell you.” Log jag ursäktande.

”Jeez no need to apologize!” Skrattade Alli snällt. Hon fortsatte.

”But as I said, I’m sure Harry will get over this and patiently wait until you’re ready too.”

”I don’t think so.” Jag ritade en cirkel med tån på marken. Jag behövde göra något för att hålla mig sysselsatt.

”Why?” Alli såg ärligt förvånad ut.

”You should have heard him Alli!” Jag ställde mig upp hastigt. ”He poured his whole heart out!”

”Come back down here.” Alli drog ner mig på bänken för att jag skulle ta det lugnt.

”I don’t know what to do.”

”You’ve already said that.” Påpekade Alli. ”Don’t you worry. It will be alright.”

Jag nickade lite, men menade det inte. Ingenting kommer bli okej. Hela världen rasade framför mina fötter. Snart kommer jag hitta mig själv blåslagen bland resterna och för alltid fråga mig själv, varför?

”Lets get you home.” Bestämde Alli när det börjde regna. Och nej jag menar inte att jag började gråta igen. Det började faktiskt regna på riktigt. Hon sträckte fram handen och jag tog tacksamt emot den. Alli hade sin bil parkerad inte långt härifrån. Parkeringsplatsen var densamma som jag och Harry parkerat på. Inte så konstigt, London hade ju inte flera parkeringar på samma ställe. Jag upptäckte rutan Harrys bil stått på. Förlåt, jag menade Louis bil såklart. Jag kallade den Harrys bara för att det var han som kört den. Jag hindrade mig från att slå mig själv i pannan. Rutan stod tom precis som jag hittat den för tjugo minuter sedan. Jag undrade hur snabbt Harry hade kört iväg egentligen. För så långt efter hade jag inte varit. Wow han måste ha haft bråttom iväg från mig. Han ville inte se mig. Men jag ville se honom, och tro mig när jag säger att det gjorde ont.

Mamma och pappa såg oroliga ut när vi klev igenom dörren. Jag stirrade ner i marken för att slippa visa mitt rödgråtna ansikte. Alli viftade bort dem och ledde mig in i mitt rum. Jag satte mig på sängen med ryggen mot väggen. Jag kände spänningarna i kroppen släppa. Alli kröp upp bredvid mig.

”Are you gonna call him?”

”And say what?” Ynkligt begravde jag ansiktet i knäna. Alli hade inte mycket att komma med.

”That you still want it to work. Like it used to?”

Jag suckade besviket.

”That’s not gonna be enough for him and you know that.” Mumlade jag sorgset.

”Yeah I know...”

”I wish it could just be easy. Like kindergarden! But as the years pass by life just gets more and more complicated. Why?” Jag slängde uppgivet ut med armarna.

”I’m so sorry.” Tröstade Alli och kramade mig igen, för säkert 70:e gången idag. Det kändes skönt att ha någon. Bara en simpel beröring gjorde att jag kände mig älskad, som om någon brydde sig.

”I hate this.”

”I know you do. And I hate seeing you like this. I feel handicapped I can’t do anything to make you feel better.” Alli skakade förtvivlat på huvudet. Hon såg verkligen nedstämd ut hon också.

Jag gav henne ett halvhjärtat leende.

”I just have to hope he changes his mind and is willing to wait for me.” Jag mötte Allis blick. Hon torkade bort en tår jag inte märkt rann nerför kinden. ”That’s my only shot.”
 

Åker iväg en vecka men har några delar tidsinställda hoppas det blir bra! Älskar er pussss. Hoppas på att få komma hem till massa kommentarer wiiih haha...

Amanda ställer 49 frågor

Det skulle varit 50 frågor men Amanda missade fråga 36 så det blev bara 49 istället.
 

Dreams are meant for sleeping - Del 118

Flera droppar drippade i rask takt ner på den släta stentrottoaren. Jag tittade upp igen men molnens formation hade inte hunnit ändras på två sekunder. Sedan slog det mig. Det var inte från himlen det regnade. Det var nedför mina kinder.

Som vanligt var det meningslöst att torka sig med armen för tårarna slutade inte rinna iallafall. Och jag kunde ju inte lika gärna torka mig med fötterna så jag beslöt mig för att sitta ner en stund och låta fördämningen flöda. Lika bra att gråta ut smärtan. Jag höll ömkligt fast vid det, trots att jag visste att det var omöjligt. Hjärtat värkte, hjärnan snurrade. Magen kändes som om den vridits runt elva miljoner varv och om jag skulle föreställa mig en bild av hur den såg ut dök en sån där Twisterglass som fanns hemma i Sverige upp framför ögonen. Jag hade aldrig trott att känslor kunde få en att känna sig så fysiskt sjuk, men jag kände mig näst intill illamående. Det tog inte många minuter förrän jag sprang in bakom en buske och kräktes.

Äcklad använde jag mig av ett löv för att torka mig runt munnen. Jag gick tillbaka till kanten av kanalen där slagit mig ner när mina ben inte orkat bära min sorg längre. Jag slängde över benen så de dinglade ett par meter över vattnet. En turistfärja susade stillsamt förbi i mitten av kanalen. Jag urskiljde en liten pojkes ansikte som skrattade och pekade åt det håll Big Ben uppenbarade sig. Hans pappa skrattade han också och kramade om sin son. Sedan vände han sig mot sin fru som stod bredvid honom på andra sidan och gav henne en kärleksfull kyss. Det högg till i hjärttrakten och jag började känna mig illamående igen. Men jag tvingade mig själv att sitta kvar och illamåendet var strax över. Precis som mitt liv. Jag visste inte om Harry aldrig tänkte prata med mig igen. Jo, det skulle han nog. Han var inte så långsint. Men det skulle aldrig bli som vanligt. Åååh varför var han tvungen att fria? Hade han så bråttom? Verkligen?! Frustrerat sparkade jag bak hälen i stenväggen. Det ångrade jag snabbt. Tårarna kom sprutandes igen och ingenting kändes okej längre. Jag tryckte mig upp med händerna och började släntra hemåt. Kroppen kändes tre gånger så tung som vanligt och fötterna släpade i backen. Gråten tunnades ut och jag klarade av att sluta.

”Hey Emma!”

Jag snurrade runt så snabbt att jag nästan tappade balansen. Den där rösten kände jag igen.

”Emma!”

Alli kom gåendes mot mig glatt vinkandes. Ansiktsuttrycket ändrades kvickt när hon såg mina rinnande ögon.

”What’s wro-”

Alli tappade andan som en spräckt ballong och lyckades inte avsluta meningen när jag kastade mig i armarna på henne. Hon kramade mig hårt och länge. Eftersom hon var längre än mig kunde jag begrava ansiktet i hennes hals. Jag grät hysteriskt. Ni vet hur det är när man precis förmår att hålla tillbaks gråten, så frågar någon om man är okej och så brister fördämningen igen. Alli var klok nog att inte fråga ut mig mer. Jag fick inte ut annat än obehärskade hulkningar. Jag är för ung för att gifta mig, visst? 17 bast! Nej det går inte det är galet.

Alli ledde mig försiktigt mot en bänk bortvänd från trottoaren så vi kunde sitta med ryggarna mot eventuella förbipasserande. Om de slängde nyfikna blickar skulle vi iallafall inte kunna se dem. När jag äntligen lyckats samla mig igen tog jag ett djupt andetag för att räta ut frågetecknet som var skrivet över hela Allis ansikte.

”Harry asked me to marry him.”

Allis ögon spärrades upp, hakan for till knäna och hon fick inte fram något att säga.

”He... What?”

”Yeah.”

Alli såg hjälplös ut. Men baserat på situationen kunde hon gissa vad jag svarat ganska enkelt.

”I would have done the same thing.” Försökte Alli och kramade mig om axlarna.

”You should have seen him Alli. I could see his heart shatter along with my own.” Jag drog några snabba andetag för att stoppa den återkommande gråten. ” I don’t know what to do...”

”Oh Emma."

Dreams are meant for sleeping - Del 117

”I’ve never been with a girl like you. And I don’t ever wanna be with someone who’s not you.”

”Harry...?” Jag betraktade honom med höjda ögonbryn. Hela situationen började skrämma mig lite.

Hjärtat stannade när Harry gick ner på ett knä. 
 
 
”Emma.” Harry slickade sig om läpparna och öppnade handen. I handflatan låg en smal mörkblå ask i sammet. Sammet var vad min tunga kändes som. Jag fick inte fram ord.

”I know it’s soon, we’ve only known each other for a couple of months. But I know one thing. And that’s that I love you. Emma Sand, will you marry me?”

Emma ord. Det är när bokstäver efter varandra bildar något som andra kan förstå. Kommer du ihåg dem? Nej tydligen inte för stum var vad jag var.

”Em...?”

Harry såg ängslig ut och betraktade min reaktion med stora gröna ögon. Inte för det var mycket till reaktion. Om jag hade haft en on-off knapp i nacken så vore det rätt bra om någon kunde slå på mig igen.

”You have to say something I am dying here...” Sa Harry plågat.

”Harry...” Fick jag till slut fram. Harry hörde på mitt tonfall att något var fel. Snabbt ställde han sig upp igen och släppte asken med en duns ner på golvet.

”You’re going to say no aren’t you?” Hans ögonen tårades. Argt försökte han torka bort dem innan jag såg. Men jag hade redan lagt märket till dem.

”It’s too soon.” Började jag min förklaring. Men Harry var inte intressad av att lyssna på mina skäl som i hans öron var värdelösa.

”I knew it. You think it’s too soon I get it. I thought it was to early too, but I love you. I already know I wanna spend the rest of my life with you.”

”But we’re 17.” Påpekade jag desperat i hopp om att han skulle förstå varför jag inte kunde svara ja.

”I know that!” Svarade han frustrerat. ”But I wanna marry you!”

”You might not think you’re too young but I do. I’m not ready for marrige.”

Harrys tårar kom tillbaka. Mitt hjärta brast.

”It breaks my heart to see you cry.” Jag försökte krama om honom, men han ryggade tillbaka.

”Don’t talk to me about heartbreak.”

Åkturen hade nått sitt slut precis när Harry avslutade sin mening. Han stormade ut. Jag höll på att springa efter men kom ihåg asken Harry tappat ner på golvet. Jag plockade upp den lilla fyrkanten, jag kunde inte lämna den i vagnen. Strax var jag på fötterna efter Harry. Människorna i kön kastade undrande blickar på mig.

”Harry!”

Men han var borta. Som regn i öknen. Barn som lekter kurragömma. Fördröjningen av att plocka upp asken hade fått mig att tappa bort honom. Jag hade ingen lust att stå upp utan ville bara sjunka ner till marken, allra helst igenom den. Om Harry inte vill prata med mig igen kan jag lika gärna gå och dränka mig i kanalen. Okej kanske inte. Jag sa åt mig själv att sluta var så överdramatisk och tvingade benen att bära mig till parkeringen. Jag blev inte förvånad när jag såg att bilen var lika borta som föraren. Vad som hade förvånat mig vore om han inte sprungit hit och kört iväg fort som satan. Även om jag såg det komma blev jag besviken och släpade mig deprimerat mot gångvägen för att starta promenaden som tog drygt en timme hem. För inte hade jag tänkt på att ta med mig busskort när vi åkte. Men det var kanske för det bästa. Jag behövde tid att rensa huvudet. En vattendroppe träffade backen framför mina Converse. Regnade det? Jag tittade upp mot himlen, inte ett grått moln så långt ögat nådde. Skumt. Flera droppar drippade i rask takt ner på den släta stentrottoaren. Jag tittade upp igen men molnens formation hade inte hunnit ändras på två sekunder. Sedan slog det mig. Det var inte från himlen det regnade. Det var nedför mina kinder.

Min twitter

Min twitter -----> @CurlyAllNight
Skriver där när jag har lagt upp en ny del!
 
 
Där har du ditt svar Emelie :)) Den visar förresten fel ikon jag har en på Niall ;) Min mobil är lite mobbad.

Dreams are meant for sleeping - Del 116

Jag sköt ner mig själv i sätet och andades inte ut förrän polisbilen var ur syne. Harry skrattade åt mig.
”Relax. I got this.”
 
 

Jag gav honom ett leende och blickade ut genom bilrutan. Affärer och caféer svishade förbi ögonen. En salig blandning av fridfulla och stressade människor rörde sig över trottoarerna. Jag lutade huvudet bakåt mot nackstödet och sa åt mig själv att chilla. Harry verkade ju ha koll. En gammal glad man i ett matstånd delade ut hamburgare till ett gäng upprymda ungdomar.

Jag studsade nästan upp i taket när jag skymtade London Eye.

”There Harry! Do you see it do you?”

”Yes ’cause I have eyes.” Skrattade Harry.

Harry gjorde en snygg parkering och rättade till håret med sin kända hairflip innan han klev ut ur bilen. Vi strosade över gruset bredvid varandra, men höll inte hand. Det skulle väcka misstankar. Fast i och för sig, så fort Harry uppenbarade sig med en tjej blev median som galna. Några fans stoppade oss på vägen till det stora hjulet men det var inte så farligt. De var så fascinerade av Harry att de inte ens hann tänka på mig. Harry hälsade snällt, skrev ett par autografer, gav tjejerna några kramar, bad mig hålla kameran när fansen ville ta bilder och jag fick känna mig som en paparazzi för fem minuter. Jag kunde inte hjälpa att känna ett styng av avundsjuka. För ett par sekunder höll de här främlingarna hela min värld i sina armar. Men jag sa åt mig själv att jag var larvig och knäppte snällt av några bilder på Harry och fansen med leenden upp över öronen. Tjejerna tackade och lämnade oss ifred, dock skrikandes och snubblandes iväg av upphetsning. Deras utrop hördes långt efter att de var försvunna. Harry la sin arm runt mig och vi seglade långsamt fram till kön. Jag lyfte upp hans solglasögon i pannan så jag kunde se hans vackra ögon. Harry störde sig och placerade glasögonen i tröjlinningen istället. Vattnet i kanalen glittrade som diamanter i solsken och London Bridge reste sig stadigt mot himlen. Några klassiska röda dubbeldäckare rullade över bron.

”Two please. And can you fix a cart just for us?”

”That depends on how lucky you are today.”

Killen i betalluckan pekade mot kön och syftade på att det berodde på vilken plats i kön du stod på. Vi ställde oss och hoppades på det bästa. När vagnen kom lät Harry en familj bakom oss gå före så vi kunde ta nästa vagn.

”We got a cart to ourselves.” Log Harry finurligt när dörren smällde igen.

”We sure did.” Smilade jag tillbaka och kramade honom om midjan.

Vi närmade oss toppen på London Eye. Utsikten var fantastisk. Så fantastisk att jag hade tappat hakan utan att märka det. Harry fick försiktigt stänga min mun för att jag skulle inse hur dum jag antagligen såg ut. Träden såg ut som broccoli. Byggnaderna som uppenbarade sig enorma ut från marken såg mera ut som dockhus här uppifrån. Jag log åt tanken på att människorna isåfall var dockorna som bodde i dockhusen.

”You know I love you more than anything right Em?” Viskade Harry mjukt ner i mitt hår.

”You know I love you more right?” Svarade jag.

”Not possible.” Jag kände Harry skaka på huvudet.

”Anything’s possible.” Skrattade jag.

”No it isn’t, hush.” Harry drog sitt finger över mina läppar. ”Not true.”

Harry slutade krama mig och började rota i sin skjortficka.

”What are you doing?” Fnittrade jag.

Hans drog ur handen ut fickan med en knuten näve.

”I don’t want to go another day without you.”

”You don’t have to.” Svarade jag skrattandes. Sen blev jag fundersam. Det visste han väl redan? Det här lät inte som ett av våra vanliga samtal. Jag rynkade pannan och öppnade munnen för att säga något. Men Harry hann före.

”I’ve never been with a girl like you. And I don’t ever wanna be with someone who’s not you.”

”Harry...?” Jag betraktade honom med höjda ögonbryn. Hela situationen började skrämma mig lite.

Hjärtat stannade när Harry gick ner på ett knä.
 

Nu blir jag nästan lite nervös haha! Vad tycker ni?
Okej glöm nästan nervös jag ÄR NERVÖS hahahaha fråga mig inte varför

Där satt den Martina!

Ignorera mina väldigt raka streck över IP-adresserna delen är på väg :D Tack alla. ♥
 
 
Mirre: Åh jag tror att ni kommer finna nästa fanfic... Intressant... :)
 
 

Dreams are meant for sleeping - Del 115

Precis när jag var på väg att falla i sömn hör jag ett avlägset ljud av en dörr som låses, steg i hallen och ljudet av fnitter som letar sig upp för trappan. De är hemma.


 

Emma

”Harry sssch!” Fnissade jag och satte fingret framför läpparna. Harry hoppade runt i hallen på ett ben och försökte få av sig sin vänstra sko.

”Oh for god’s sake.” Skrattade jag och sprang till honom som stöd innan han ramla omkull.

”Thanks.”

Vi smög in till Harrys rum. Jag hoppades att ingen hade vaknat från våra oljud ute i hallen. Väckarklockan visade på 1:44 AM. Helt otroligt vad tiden går när man ligger och skrattar i gräset. Vi hade haft så kul att ingen av oss ens hade märkt hur himlen övergått från ljusblå till svart.

Nästa dag var jag uppe före Harry. Vi hade kurat ner oss i hans säng båda två, och låg så tätt att jag inte vågade röra mig särskilt mycket för att inte råka väcka honom. Så jag reste mig bara upp på armbågarna lite grann och tittade på hans ansikte. Jag blev förskräckt när han slog upp ögonen.

”Woah!” Utbrast han och satte sig upp.

”Sorry!” Skrattade jag ursäktande. ”But you’re so pretty.”

Vi träffade på resten av gänget i köket. Zayn och Vivi satt vid bordet och var så nära att de nästan satt ihop, Niall mitt emot och slängde i sig en stor tallrik äggröra och Louis och Liam höll sig vid spisen och stekte mer äggröra så det räckte till oss andra också. En svart yta syntes på kanten och jag påpekade det för Liam. Han fick panik och sköt stekspaden under äggröran med en sån fart att hela högen flög ur stekpannan och fastnade på fönstret. Den gula sörjan flöt sakta ner för glaset och droppade ner på spisen. Liam suckade åt sig själv och gick på jakt efter en disktrasa.

”Anything happening today?” Jag vände huvudet mot Harry och väntade förväntansfullt på svar. Han stoppade handen ledigt i jeansfickan och öppnade munnen. Hans läppar var lätt rödrosa och rörde sig mjukt. De var så perfekta att jag glömde att lyssna på vad han sa.

”What?” Svarade jag dumt när jag vaknade upp ur mitt drömska tillstånd. Harry glodde på mig.

”Oh my god Em.” Harry skrattade åt mig och svepte in mig i sina armar. ”You’re so in your own world.”

”Can you take that one more time?” Frågade jag snällt och höll upp pekfingret.

”I said, ever been to London Eye?”

”I have never!” Utbrast jag glatt. ”Are we going?”

”I don’t know. I only take girls who love me to London Eye.”

”I love you!” Jag var snabb med att kyssa honom. ”I love you I love you I love you.”

”Then we are going!” Log Harry nöjt.

”Get a room.” Retades Vivi.

Efter lunch drog vi iväg. Harry skjortficka såg knölig ut så jag gjorde ett försök att rätta till den. Men Harry reagerade snabbare än det tog för mig att blinka och viftade bort min hand. Jag rynkade pannan och tittade snett på honom. Han gav mig en puss på kinden. Så jag släppte det och drog på mig skorna så vi kunde lämna huset. Himlen var molnbeklädd men det var inte kyligt. Harry som fortfarande inte hade körkort envisades med att vi skulle ta Louis bil ändå. Efter många om och men övertalade han mig till slut och jag satte mig i framsätet bredvid honom. Trafiken var stillsam och vi kunde lugnt köra genom stan utan problem. Harry höll sig säkert under hastighetsbegränsningen när han passerade en polisbil parkerad på trottoaren. Jag sköt ner mig själv i sätet och andades inte ut förrän polisbilen var ur syne. Harry skrattade åt mig.

”Relax. I got this.”
 

10 kommentarer och en riktigt dramatisk del kommer upp imorgon :)) Puss på er. ♥

:')

 
Är det okej om jag lovar att börja på en ny? :')

Omg

 
SLÅR VAD OM ATT JAG SITTER OCH LER ÄNNU STÖRRE JUST NU!!!

Celebnovels

 
Förlåt för att jag är sjukligt seg på att fixa ditt länkbyte jag måste ha missat din kommentar :(
Alla spanar in tjejen ovan! ---> http://celebnovels.blogg.se/

Dreams are meant for sleeping - Del 114

När jag vände huvudet fick jag syn på något i dörröppningen. Nej inte något. Någon.

”Hi Zayn!” Vinkade jag. Men Zayn hade ett underligt uttryck i ansiktet. Till min förvåning vände han på klacken och gick därifrån.

 

"Hey wait up! Sorry Niall I have to go check if there’s something wrong.”

Niall förstod och tog inte illa vid sig när jag slank ut ur rummet och sprang ikapp Zayn.

”Zayn wait. Wait!”

Zayn vände tvärt och jag fick hejda mig från att inte kollidera rätt in i honom. Jag bromsade upp med ansiktet centimeter från hans.

”I’m sorry...” Började han och strök armen frustrerat över pannan. ”I’m overreacting I’m sorry.”

Zayn vände sig framåt igen och började raskt gå ifrån mig. Men jag tänkte inte låta honom komma undan så lätt. Har man sagt A så får man säga B. Nu visste jag ju att något inte stod rätt till.

”Zayn!” Jag fick ett grepp i hans tröjärm och drog i den för att han få honom att möta min blick. Zayn tittade desperat runt i rummet för att slippa undan. Jag släppte hans tröja, la händerna på varsin kind och tvingade honom att se på mig.

”Now you tell me what’s wrong.” Beordrade jag bestämt. Zayn suckade.
”It’s so ridiculous...”

”Zaaaayn.”

Nu var jag trött på att han försökte lirka sig ur förklaringar. Han var som orm som slingrade sig genom högt sommargräs.

”It’s just... Seeing you with Niall...” Zayn tittade bort igen. Eller ja, så gott han kunde, eftersom jag fortfarande fixerade hans ansikte mot mitt.

”Is that what this is about?” Jag släppte greppet och lät armarna hänga kraftlöst längs sidorna.

”I told you it was ridicul-” Började Zayn, men jag avbröt honom.

”You have nothing to worry about.” Jag tittade intensivt på honom för att få honomatt förstå att jag verkligen menade det.

”I know I know.” Han fixade nervöst lite med sitt hår för att hålla handen upptagen. ”I just get jealous and overprotective when I consider a girl mine.”

Sin? Hade Zayn just kallat mig... Hans?

”What?”

Zayn insåg vad han just hade sagt, tappade talmörmågan och jag kunde se på hans blick att hjärnan tömdes på aktivitet.

”Calm down!” Jag tog hans hand. ”I was just caught off guard.”

”I shouldn’t have said that right? I knew it, it’s too early...” Zayn andades häftigt och var på väg att flippa ur. Jag verkade oförmögen att lugna honom på ett tyst och försiktigt sätt, så jag fick höja rösten lite.

”Zayn!”

Han tystnade.

”It’s not too early. I promise. I know we haven’t even been on a proper date yet... But I’m happy to be called yours. I really like you.” Jag stack in fingrarna mellan hans. Ett blygt leende skymtade på hans läppar.

”I really like you too.”

Precis när jag planerade att placera en lätt kyss på hans läppar fick jag en lustig känsla av att någon iakttog oss. Jag kunde inte ha haft mer rätt. Både Louis och Liam stod i trappan. Så högt upp de kunde utan att bli sedda men samtidigt se oss. Jag kunde se deras fötter tätt bredvid varandra på trappsteget.

”Hey!” Utbrast jag och pekade. Zayn vände blicken dit han också och började skratta.

”Louis, Liam what are you doing?”

”Dammit!” Ljöd Louis stämma. Eftersom de blivit avslöjade fanns det inte mycket annat att göra än stiga fram.

”Hello...” Liam vinkade generat. Jag skrattade.

”Aw we missed the kiss!” Protesterade Louis. Jag klappade honom på axeln och påpekade retsamt, ”yes you did. And we did too.”

Louis log snett.

”Sorry.”

Jag skrattade och försäkrade honom att det inte var någon fara.

”We’ll just have to take it some other time right?” Frågade jag Zayn.

”Yes. Soon."

Det blev kväll. När det var dags att sova och Emma och Harry fortfarande inte hade kommit hem blev jag lite orolig. Jag skakade av mig känslan. De var säkert bara ute och hade kul. Ingen anledning att vara ängslig. Precis när jag var på väg att falla i sömn hör jag ett avlägset ljud av en dörr som låses, steg i hallen och ljudet av fnitter som letar sig upp för trappan. De är hemma.

Dreams are meant for sleeping - Del 113

Precis när jag trodde att han skulle kyssa mig reste han sig upp istället.
”Hey, I wanted a kiss!” Utbrast jag upprört.
”Then you’ll have to catch me first!”


 

Harry började gå baklänges tills jag tog mig upp på fötterna. Då satte han fart och började springa. Jag satte av efter honom. Inte kunde jag låta honom komma undan utan att ge mig en kyss. Då och då snurrade han runt ett varv för att se om jag började närma mig. Tack vare det dumdristiga steget höll jag på att komma ikapp. Annars hade jag inte haft en chans mot hans långa atletiska ben. Med en knuff tacklade jag ner honom i det höga gräset. Vi rullade runt på marken som två brödkavlar. Flåsandes skrattade vi båda av ansträngning. Han svepte håret bakom mitt öra. Men vinden var på bushumör och blåste fram det i mitt ansikte igen.

”Okay you got me.”

Harry reste sig upp på armbågarna och närmade sig mitt ansikte. Precis innan han nådde mina läppar mumlade han något.

”I let you catch up with me on purpose just so I could do this...”

Hans läppar smakade av sommar och sol. Jag kunde inte riktigt sätta fingret på exakt varför, de bara gjorde det. Försiktigt rörde jag tungan över hans perfekt släta tandrad. Solen stekte och jag kände hur huden på axlarna började anta en svagt röd färg. Självklart hade jag glömt att smörja in mig med solskydd. Det hjälpte ju inte heller att det här verkade vara den varmaste dagen på hela sommaren.

”If I look like a tomato tomorrow will you still love me?” Frågade jag och kysste honom på halsen.

”Whaaa... What?” Harry höjde på ögonbrynen och kollade på mig som om jag hade en skruv lös.

”I forgot to put on sunscreen, therefor I will look like a tomato tomorrow. Perhaps this evening already.” Förklarade jag.

”I’ve forgotten too!” Harry reste sig upp illa kvickt. ”Lets get back in the shadows!”

Trädets svala skugga var en lättnad. Harry satte sig ner och jag gjorde detsamma. Det måste ha sett ganska klumpigt ur för jag ramlade rätt på rumpan. D lutade Harry sig ytterliggare bakåt tills han låg raklång på rygg.

”What now?” Jag tittade frågande på Harry.

”I thought we could just lie here all day.”

 

Vivi

Jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Niall, han som alltid var glad och sprallig, hade gråtit stilla mot min axel i nära på tio minuter nu. Jag försökte hålla huvudet kallt, men det var lättare sagt än gjort. Jag kom inte på något att säga för att få honom att må bättre så jag lät honom bara luta sitt huvud mot mig. Han verkade uppskatta det, för efter en stund tittade hans blå ögon upp på mig.

”Thank you for staying with me Vivi.” Log han och gav mig en kindpuss.

”It’s fine...” Mumlade jag generat till svar.

”It’s just... I don’t know what to do. I blame myself so much for missing my chance with her. If I could replay the whole thing, I wouldn’t never have let her go. Oh I just thought of a lyric for the song!”

Niall lyfte huvudet kvickt och drog upp sin gitarr. Jag höjde på ögonbrynen. En sång?

”What song?” Frågade jag förvirrat. Höll han på med en sång?

”I’m writing a song. It’s about her.” Svarade han och spelade på en av gitarrsträngarna. Jag märkte av en svag rodnad på hans kinder.

”Can I hear it?”

Niall nickade och koncentrerade sig på ackorden. En ljuv melodi hördes och Nialls lika ljuva änglastämma sjöng med.

Han hade inte kommit så långt, men herregud. De små snuttarna av låten han nyss spelat upp gjorde mig alldeles varm, trots att jag visste att det inte var mig den handlade om.

”It’s amazing Niall.”

”You think?” Niall sprack upp i ett litet leende. Jag nickade medhållande och log tillbaka. När jag vände huvudet fick jag syn på något i dörröppningen. Nej inte något. Någon.

”Hi Zayn!” Vinkade jag. Men Zayn hade ett underligt uttryck i ansiktet. Till min förvåning vände han på klacken och gick därifrån.

One Direction noveller

Spana in dessa noveller :))
 http://wmonedb.blogg.se/
 
http://anotherworldfanfic.blogg.se/
 
http://mathildasnoveller.blogg.se/

Jag ska göra länkbyterna!

Jag vet att det har tagit lång tid men idag ska jag fixa länkbyterna jag lovar! Kunde inte göra dom när jag var bortrest. Men nu är jag hemma och jag ska göra länkbyterna ni har frågat om idag :)
 

HEJ

Jag är tillbaka på svensk mark! Har haft tre underbara veckor i USA men kan ju lugnt säga att jag har saknat home sweet home :) Det första jag gjorde efter att ha flygit 9 ½ timme, stressat genom Berlins flygplats för ett planbyte som skulle gå om 25 minuter eftersom vi var försenade som tog mig till Stockholm på ytterliggare 1 ½ timme var att droppa rakt i säng halv tolv på dagen och sova till klockan tre.
 
Ååå ni vet inte hur mycket jag har saknat att skriva på novellen! Tack till alla er som har stannat/läst/kommenterat trots den usla uppdateringen. Jag gjorde mitt bästa för att ni skulle ha något att läsa trots att jag inte hade tillgång till någon dator att skriva på i tre veckor. Hoppas det funkade ändå haha. Nu ska jag försöka gå tillbaka till normal uppdatering så snart jag kan! Och jag ska börja med att skriva på nästa del nu på en gång :)
 
Vem vill ha en ny otidsinställd del imorgon? Eller idag om ni läser det här efter midnatt hahaha.
 
Varför är den här så sann för hahahahaha

Det är över. Grabbarnas Up All Night Tour är officiellt över.

Och här sitter jag i Florida ungefär 45 minuter ifrån arenan där de hade sin allra sista Up All Night show. Strax tillbaka ska bara gå och bryta ihop från alla känslor...
 

Dreams are meant for sleeping - Del 112

Det såg ganska hopplöst ut. Tills jag fick syn på något som verkade vara en tegelväg.
”Look Harry!” Civilasation!” Utbrast jag upphetsat och pekade.


Vi följde tegelväggen och hittade tillslut ut ur skogen. Den asfalterade vägen var en välkomnad vän. Vi fortsätte våran promenad och efter en kvarts funderande och avläsande av skyltar och x antal felsvängningar verkade vi äntligen vara framme. Harry började springa och jag hade inget annat val än att börja springa själv eftersom han glömde släppa min hand. Gräset var så högt att det kittlade mina bara vader. Harry var så exhalterad att han nästan studsade. Tillslut saktade han ner och lät mig andas.
”What do you think?” Harry snurrade runt och bredde ut armarna som för att visa ängens skönhet.
”It’s lovely.” Svarade jag och tog en titt runt omkring. Det var verkligen vackert.
De höga gröna grässtråna svajade rofyllt från sida till sida. Melodin av tiotals syrsor låg i luften och sköt bort den annars naturliga tystnaden. Ett ensamt träd hade växt upp mitt på ängen. Jag undrade varför inga frön hade lyckats slå rot och göra det stora trädet sällskap. Jag blev nästan lite ledsen över att trädet stod där helt själv. Som om det hade känslor. Jag kom på mig själv och skakade på huvudet åt mina knäppa tankar. Harry tog min hand igen och vi knallade sakta över ängen. Jag spanade in Harrys profil. Solen fick honom bara att verka ännu snyggare. Håret lyste i en alldeles underbar guldbrun färg, ögonen glittrade och dess gröna färg förstärktes av gräset runt omkring. Plötsligt stannade Harry till. Eftersom han höll i min hand bromsades jag upp med ett ryck.
”What are you doing?”
”Come over here...” Svarade Harry frånvarande. Han såg mig nästan i ögonen men inte riktigt. Han verkade ha fäst blicken lite... ovanför.
”A little bit to your left..” Fortsatte han och greppade tag om mina axlar. Utan motstånd följde jag bara med i förflyttningarna.
”Perfect!” Utropade han och log.
Han tog upp sin iPhone ur byxfickan. Den riktades mot mig och med ett litet klick hade han tagit en bild.
”But Harry...” Skrattade jag och tänkte gå fram till honom.
”No wait, don’t move!” Harry lät nästan panikartad. ”I’ll come and show you instead!”
”Why?”
”I just love how the sun shines through your hair.” Sa Harry och vinklade mobilskärmen mot mig. Jag höll handen över telefonen för att skugga skärmen så jag kan se någonting. Jag sprack upp i ett stort leende. På bilden såg jag mig själv, förvånat tittandes in i kameran med solen i håret. När jag tittade upp igen såg jag hur Harry betraktade mig.
”You’re even more beautiful in reality.”
Jag slog honom på armen. Jag visste inte riktigt hur jag skulle ta emot komplimangen.
”Stop it...”
Men Harry bara log åt mig.
”Look!”
Jag vände mig om för att se vad Harry så entusiastiskt pekat på. Innan jag visste ordet av kände jag kroppen trotsa tyngdlagen och hur fötterna lämnade marken.
”Not again! Let me down!”
Men Harry lyssnade inte alls på vad jag sa. Harry lunkade bort mot det ensamma trädet och släppte ner mig i gräset så jag hamnade på rygg. Han lutade sig över mig så han nästan låg med all sin kroppstyngd ovanpå mig. Men inte riktigt för han visste att jag inte skulle orka hela hans vikt. Han stödde sig på armarna och jag kunde se hur hans biceps och triceps spändes och bilda konturer och skuggor på armarna. Dregelvarning.
”Hi.” Sa han gulligt. Han lutade sig ner och gav mig en eskimåkyss.
”Hi to you too.” Svarade jag och drog handen längs hans nacke. Precis när jag trodde att han skulle kyssa mig reste han sig upp istället.
”Hey, I wanted a kiss!” Utbrast jag upprört.
”Then you’ll have to catch me first!”

RSS 2.0